IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg
Nieuwsafbeelding
We kunnen niet wachten om onze gloednieuwe sponsor officieel te onthullen. Voor nu hebben we alvast Veld 1 gedoopt ter ere van hen. Blijf op de hoogte, binnenkort volgt meer nieuws! 🎉 Lees verder
Nieuwsafbeelding
Info voor teams die bij GHBS in de poule zitten Vanaf komende vrijdag, 1 maart, tot in september, is grote hinder te verwachten door de werkzaamheden aan de Ring Zuid bij Groningen (A7, N7 en A28). GHBS zal hierdoor langdurig slechter bereikbaar zijn. Speelt een team van jullie vereniging bij GHBS, benadruk dan alsjeblieft binnen het bLees verder
Nieuwsafbeelding
Bij het fluiten van de wedstrijden van de O12 leeftijd en ouder is een scheidsrechterskaart verplicht. Er wordt bij elke thuiswedstrijd naast een spelend (jeugd)lid ook een ouder ingepland om te fluiten. 
Alle spelers vanaf 15 jaar zijn verplicht hun scheidsrechterskaart te halen  (en krijgen automatiLees verder
Nieuwsafbeelding
De komende weken is het weer tijd voor de Poiesz Jeugd Sponsor actie en wij doen weer mee! 


Bij elke aankoop ontvang je Jeugd Sponsor Munten en hoe meer munten je als club spaart, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. 


Het sponsorgelLees verder
Nieuwsafbeelding
Het zaalseizoen zit er weer op. Graag alle zaalriempjes inleveren in de daarvoor bestemde bak in het keepershok.
Bedankt en tot ziens op het veld!
De MateriaalcommissieLees verder
Nieuwsafbeelding
Beste ouders,
Omdat er een nieuw jong team aan de competitie toegevoegd gaat worden, zijn we op zoek naar wedstrijd kleding in de kleine maten (128 en 140 j/m) voor een mini ruilmarkt. 
Heb je nog wat liggen (groter mag ook)? Stuur dan graag een foto, met maat en prijs (max € 10,- per kledingstuk) naar Tryntsje oLees verder
Nieuwsafbeelding
Bij Fysio-Actief werken (personal) trainers en performance trainers die sporters helpen om betere performance te leveren in hun tak van sport. Dat varieert van individuele sporters tot team sporters. 
Krachttraining is een effectief middel gebleken voor sporters om te werken aan explosieve kracht (snelheid), limietkracht, uithoudiLees verder
Nieuwsafbeelding
HOCKEY 5’S WEEK VAN 5  T/M 10 FEBRUARI
Deze week ligt er een Hockey 5's boarding op ons waterveld en laten wij de teams v.a. O14 en ouder in de vorm van een training kennismaken met deze nieuwe hockeyvorm (zie ook GROOTSNEEK).

Globaal is het programma die week als volgt: 
maandag 5 februari: training Lees verder
Nieuwsafbeelding
De vrijwilliger van de maand november is niemand minder dan Jeroen Hoepman! Jeroen coacht zijn 3 dochters en zoon al van jongs af aan en combineerde dat een aantal jaar met een rol in TC Jongste jeugd. Op dit moment is hij coach van JO14-1 en coacht hij mede Dames 1 Jong. 
Maar wat velen niet weten is dat hij al sinds jaar en dag dLees verder
Nieuwsafbeelding
Tijdens de trainingen is het verplicht om te dragen:
·Sportkleding (hoeft niet het wedstrijdtenue te zijn, liever niet zelfs) en sportschoenen met grip (dringend advies om op hockeyschoenen te komen)
·Scheenbeschermers met daarover heen lange sportkousen
·Mondbeschermer - als je (kind) klaar bent (is) met wisselen, advisLees verder
Nieuwsafbeelding
Wil jij ook niks missen van jouw favoriete sportclub of ben je op zoek naar praktische informatie? Check dan regelmatig de homepage van onze website/nieuwtjes op de hockey app en volg ons op de socials. 
Insta: SMHCHockeyclubSneek  FB: SMHCHockeySneek
En heb je een wedstrijdverslag, leuke foto’s Lees verder
Nieuwsafbeelding
Heel blij zijn wij dat de heren van vorige maand ‘onze’ Mark hebben verkozen tot vrijwilliger van de maand oktober. Want, zo zeggen zij: "Mark is onze hockeypapa en hij is er altijd”. 
Al jaren staat hij als coach van zijn kinderen langs de lijn en zelf is hij nu ook al een aantal jaar enthousiast hockeyer. 
VaLees verder
Nieuwsafbeelding
Het gure weer is in aantocht en dan rijst altijd weer de vraag: Gaat mijn training wel door vandaag?
In principe gaat de training ALTIJD door. Mocht er een training niet door gaan, dan word je daar via de site, SMS of wellicht een app van op de hoogte gesteld. Dit is vaak last minute. Houdt dus de site, app en sms in de gaten.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Ties, Friso en Roelof zijn verkozen tot vrijwilligers van de maand september! Deze jongens zetten zich al jaren in als trainer en motiveren daarmee ook hun teamgenoten tot het geven van training. Daarnaast zijn zij vaste gezichten als scheidsrechters op zaterdag en altijd te porren voor hulp bij activiteiten of toernooien. Bedankt mannen  <Lees verder
Nieuwsafbeelding
Ben je nieuw op onze vereniging en/of heb je problemen met inloggen op de Lisa Hockey app? Dan kan het zijn dat je de verkeerde Lisa app hebt gedownload. 
Het gaat om het icoontje in het blauw (zie ook de afbeelding). 
Op onze website kan je  rechts bovenin ook inloggen via Mijn SMHC. Mocht het inlogLees verder
Nieuwsafbeelding
Op de afgelopen ALV heeft de sponsorcommissie de Club van 100 op hockeyclub Sneek geïntroduceerd. 
Leden, oud-leden en als vb buren, ouders, oma's en opa's, die onze hockeyclub een warm hart toedragen, kunnen lid worden van de Club van 100, door €100,- per jaar te doneren aan onze mooie club. 
De Club vanLees verder
Nieuwsafbeelding
SMHC heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan, maar ook spelers van onze club krijgen wel eens een gele en soms zelfs een rode kaart van de scheidsrechter. Dat kan een keer gebeuren, maar uitgangspunt is natuurlijk helemaal geen kaarten. 
Omdat de regels vanuit de KNHB onlangs zijn aangepast voor gele en rodeLees verder
Nieuwsafbeelding
In de zomer van 2020 hebben wij onze nieuwe wedstrijdkleding geïntroduceerd. Onder de wedstrijdkleding vallen: 
Polo’s thuis Polo’s uit Rokjes Shorts Thuis kousen Uit kousen Deze kleding kan besteld worden in onze webshop: https://www.clubcolors.nl/club/sneek/
Nadat je de bestelling hebt gedaan, ontvang je van CLees verder
Nieuwsafbeelding
Een lichte stoot of slag tegen het hoofd kan al genoeg zijn om je een hersenschudding te bezorgen. Hoe herken je een hersenschudding en wat moet je wel en niet doen? In dit artikel lees je meer over dit onderwerp met als doel de sportblessure ’tussen de oren’ niet te onderschatten. Lees verder
Nieuwsafbeelding
De beregening haalt gefilterd water uit de vijver. Er kan dus zoveel als nodig worden gesproeid.
Veld 1 is het Volvo waterveld voor het clubhuis. Deze altijd sproeien voor de wedstrijd of training en daarna zoveel als mogelijk/nodig. Dat is het beste voor het veld.
Start de beregening 15 minuten voor de wedLees verder