Coronavlag1.png header.jpg
Nieuwsafbeelding
Corona is nog steeds onder ons en als club en leden moeten we daarmee nog steeds serieus rekening houden. Graag willen we de officiële RIVM regels nog even onder de aandacht brengen in dit nieuwsbericht. Zie ook https://lci.rivm.nl/covid-19-thuis.
Als club adviseren we het aantal dagen quarantaine na een positieve testuitslag Lees verder
Nieuwsafbeelding
Vanaf vandaag tot 25 oktober kun je de club steunen door in de ClubSupport actie van de Rabobank te stemmen op SMHC!
De bank maakt voor jouw stem € 5,- over naar de vereniging. Voorwaarde is dat je lid bent of wordt van de Rabobank. Kijk daarvoor hier.
Stemmen kan op www.rabobank.nl/leden/clubsupport Daarna zoekLees verder
Nieuwsafbeelding
Met ingang van zaterdag 25 september gelden er nieuwe regels op onze sportaccommodatie. De kantine is alleen geopend voor afhalen van consumpties en na het bestellen en ontvangen moet de bezoeker de kantine direct weer verlaten. Zo hoeven leden en vrijwilligers niet de QR-code te scannen. Deze nieuwe regels bepalen dat voor regulier gebruik van de Lees verder
Nieuwsafbeelding
Afgelopen week zijn de dugouts verplaatst en grotendeels schoon gemaakt, de eerste tegels op het verhoogde terras gelegd, de beregeningsstatieven geplaatst, de doelen geleverd en geplaatst en een begin gemaakt met het miniveldje.
Een hoop gedaan en nog een hoop te doen!
De komende week zal de beregening gaan functionerenLees verder
Nieuwsafbeelding
SMHC is op zoek naar een:

PLANNER ARBITRAGE
 
Wat doet de Arbitrage?
De Arbitrage zorgt ervoor dat de wedstrijden van de Junioren en Senioren zijn voorzien van opgeleide scheidsrechters. Het organiseert het scheidsrechters examen (max. 2x per seizoen) en een aantal informatie avonden.
  Lees verder
Nieuwsafbeelding
Soms komt alles tegelijk.... De aannemer van ons nieuw aan te leggen waterveld heeft meer ruimte nodig voor de opslag van de lava. Dat betekent dat er meer parkeerplaatsen niet gebruikt kunnen worden dan we eerder voorzien hadden. Onze buren van De Vliegende Bal organiseren dit weekend de Open Friese kampioenschappen. En onze voetbalburen hebben ooLees verder