SMHC jeugdkampioensteams JA JB c.jpg header2017.04.jpg SMHC loves hockey.jpg SMHC jeugdkampioensteams c.jpg
Nieuwsafbeelding
Wauw! De Poiesz Jeugd Sponsor Actie zit erop en wat hebben we een mooi bedrag opgehaald. Een cheque ter waarde van € 999,- kregen we uitgereikt tijdens het afsluitende gala op vrijdag 12 april. Met dit bedrag zal verder geïnvesteerd worden in uitdagende trainingsmaterialen voor onze jeugdleden. Iedereen ontzettend bedankt voor de inzet eLees verder
Nieuwsafbeelding

In onze reeks van kennisdeling en informatievoorziening staat deze week de rol van de coach en trainer centraal. Een coach en een trainer zijn naast het aanleren en ontwikkelen van (sport)kwaliteiten ook voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het kind en is dus ook een opvoeder.

Trainers eLees verder
Nieuwsafbeelding
As vrijdag is het Goede Vrijdag. Alle trainingen komen dan te vervallen.
De week erna op 2e Paasdag komen ook alle trainingen te vervallen. Omdat sommige scholen van dinsdag 23/4 tot en met vrijdag 26/4 naar school moeten en anderen vrij zijn hebben we het volgende bedacht:
Dinsdag 23/4: 17.30-19.00 Instuif voor alle Lees verder
Nieuwsafbeelding
Meerdere clubs organiseren tijdens en aan het eind van het seizoen leuke toernooien. Deze kun je vinden in de Lisa Hockey app onder het kopje meer...toernooien. Daar vind je alle toernooien die georganiseerd worden met de datum, reisafstand, kosten en thema van het toernooi.  Veel plezier! Lees verder
Deze week staat in het teken van de 'kennisdeling' de rol van ouder(s) bij de ontwikkeling van het kind in de sport centraal. Naar de rol van ouders is veel onderzoek gedaan. Veel topsporters geven aan dat in hun sportcarrière de ouders de grootste rol hebben gehad.
Nico van Yperen is hoogleraar sportpsychologie en verbonden aan de RLees verder
Nieuwsafbeelding
Train met Hoofdklasse-speelster Charlotte Adegeest!
Het is alweer bijna meivakantie. Tijdens het SportWays dagkamp van 29 april t/m 1 mei 2019 bij ons op de hockeyclub kun jij op het veld staan met Hoofdklasse-speelster Charlotte Adegeest. Dat wordt te gek!
 
Charlotte komt elke week in actie voor AH&BC DaLees verder
Nieuwsafbeelding
Over 3 weken is het zover, Paastoernooi 2019!
We hopen op prachtig weer en veel deelnamen.
In de wandelgangen horen we dat diverse teams willen deelnemen. Echter; we hebben nog maar een paar aanmeldingen!
Zouden jullie je willen aanmelden als je mee wilt doen? We bieden gezelligheid, frietjes, hockey, voetbal en nog veel Lees verder
Sinds vorige week zijn we begonnen met het delen van nieuwe (wetenschappelijke) inzichten op het gebied van sport. Deze week delen we een artikel van Joke Davio over de meerwaarde van breed motorisch opleiden. Leren sporten is leren bewegen  Sport is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Op zowel fysiek, emotioneel, mentaal aLees verder
Nieuwsafbeelding
Geheugensteuntje:
Iedereen weet het, Volvo Nederland verleent een bonus van € 1000,- wanneer een lid of ouder van lid een Volvo koopt bij een erkende Volvo dealer.  Voor Sneek is dat Volvo van der Schaaf.
Deze actie is nu uitgebreid voor het aanschaffen van een gebruikte Volvo, dat levert een clubboLees verder
Nieuwsafbeelding
De KNHB  heeft vorig jaar haar visie uitgesproken op de ontwikkeling van hockeyers. Afgelopen winterstop hebben wij als vereniging de Basisopleiding aangeboden gekregen om onze trainers en coaches van deze visie op de hoogte te brengen en hoe die in de praktijk gebracht kan worden.
Als vereniging onderschrijven we deze visie en Lees verder