SMHC jeugdkampioensteams JA JB c.jpg header2017.04.jpg SMHC loves hockey.jpg SMHC jeugdkampioensteams c.jpg
Nieuwsafbeelding
Afgelopen herfst heeft een groot aantal jeugdleden loten verkocht van de Grote Clubactie. Vaders, moeders, buren, opa's en oma's kocht de loten en brachten voor de club € 813,60 bij elkaar. Een mooie opbrengst (en iets meer dan vorige jaar) die in het potje voor de jeugddoeltjes gaat. De eerste 2 zijn al gekocht.
Dank aanLees verder
Nieuwsafbeelding
De KNHB  heeft vorig jaar haar visie uitgesproken op de ontwikkeling van hockeyers. Afgelopen winterstop hebben wij als vereniging de Basisopleiding aangeboden gekregen om onze trainers en coaches van deze visie op de hoogte te brengen en hoe die in de praktijk gebracht kan worden.
Als vereniging onderschrijven we deze visie en Lees verder
Nieuwsafbeelding
Een aantal leden ontvangt geen (push-)berichten meer van de LISA app. Dit kun je waarschijnlijk herstellen door in de app te gaan naar Profiel - Instellingen (het tandwieltje rechts-boven) en onder Push-notificaties - Clubnieuws "aan" te zetten. Succes! Lees verder
Nieuwsafbeelding
Op maandag 22 april (2e paasdag) kan iedereen weer meedoen aan het jaarlijkse familiehockeytoernooi . Een bijzonder gezellig toernooi voor jong-en-oud. Je kunt je nu aanmelden!
 
Het is jullie vast opgevallen, het zonnetje schijnt weer J en op de hockeyvelden is het druk. De paaseitjes gaan over de toonbank, en de voorbLees verder
Nieuwsafbeelding
SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige kamp-kalender op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/locations/sneek?utm_source=club&utm_medium=Sneek&utm_campaign=Q1_19

In de mei-en herfstvakantie organiseren wij – in samenweLees verder
Nieuwsafbeelding
Yes! Ook dit jaar doen we weer mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie (JSA). Van maandag 11 februari tot 7 april willen we zoveel mogelijk JSA-munten verzamelen, om uitdagende trainingsmaterialen te kunnen aanschaffen voor de jeugd. Hoe we dit doen? Met jullie hulp!

Doe vanaf nu je boodschappen bij Poiesz en verzamel zoveeLees verder