IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Sponsormogelijkheden

7-11-2016
Nieuwsafbeelding
Welke standaard  sponsorpakketten onderscheiden we?
  
Hoofdsponsor (pakket A)
De hoofdsponsor verbindt zijn naam voor een aantal jaren aan de club. Het hoofdveld van SMHC draagt in die jaren de naam van de hoofdsponsor. Voor het hoofdsponsorschap wordt een op de behoeften van de club en de sponsor afgestemd pakket samengesteld, op basis waarvan de bijdrage van de sponsor wordt vastgesteld.
 
Co-sponsor (pakket B)
Ook hier gaat het om een meerjarige verbintenis. De co-sponsor is teamsponsor van meerdere teams of van een complete jeugdlijn en/of er is een ander uitzonderlijk pakket afgesproken. Voor het subsponsorschap wordt een op de behoeften van de club en de sponsor afgestemd pakket samengesteld op basis waarvan de bijdrage van de sponsor wordt vastgesteld.
 
Sponsor (pakket C en D)
Ook hier gaat het om een meerjarige verbintenis. De sponsor is naast bordsponsor ook teamsponsor . Voor het sponsorschap wordt een op de behoeften van de club en de sponsor afgestemd pakket samengesteld op basis waarvan de bijdrage van de sponsor wordt vastgesteld. Pakket C is alleen shirts en pakket D voor meer dan alleen shirts.
 
Bordsponsor (pakket E en F)
Er is ook bij SMHC natuurlijk de mogelijkheid een reclamebord langs de lijn te plaatsen. Met pakket E krijg je naast het bord ook je logo op de site. Met pakket F geen logo op de site, alleen de naamsvermelding.
 
Sponsor zonder bord of natura sponsor (pakket G en N)
Alleen een naamsvermelding met link naar de bedrijfswebsite is pakket G en N.
Bij pakket G wordt er een kleine jaardonatie gevraagd en bij pakket wordt dit door de sponsor in natura geleverd of via een korting op de leveranties aan de club.
 
Algemeen:
De productiekosten voor de reclameborden zijn voor rekening van de adverteerder. Onderhoud en schoonmaak van de borden is voor rekening van SMHC.
 
Teamsponsoring
Het is dus mogelijk om individuele teams te sponsoren met bijvoorbeeld een wedstrijdtenue met sponsoruiting, trainingspakken en tassen. In alle gevallen is voor deze sponsoring vooraf toestemming nodig van de sponsorcommissie. Tijdens wedstrijden zijn spelers verplicht een goedgekeurd wedstrijdtenue te dragen.
 
Bij het dragen van een afwijkend tenue, dus ook met een niet goedgekeurde sponsoruiting, is een speler niet speelgerechtigd. Als een team wordt gesponsord, dan is dat team ook verplicht de gesponsorde kleding te dragen. De sponsor betaalt kleding en eventueel andere zaken zoals bedrukken. Voorstellen voor andere kleding dan het wedstrijdtenue moeten eerst worden voorgelegd aan de sponsorcommissie, SMHC hecht eraan dat er enige eenheid is in onze presentatie.
 
 
PAKKETPRIJZEN: VRAAG HIERNAAR BIJ DE SPONSORCOMMISSIE

 

Uiteraard zijn ook andere vormen van sponsoring mogelijk; geheel afgestemd op de wensen van de sponsor Gerelateerd nieuws