IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Nieuw Erelid & Lid van verdienste SMHC

20-6-2024
Nieuwsafbeelding
Op de afgelopen ALV is Marijn Smit tot Erelid benoemd vanwege zijn jarenlange werkzaamheden als vrijwilliger in vele verschillende functies en commissies, waarbij hij een grote meerwaarde is geweest voor onze vereniging. Wij zullen hem dan ook zeer gaan missen als hij deze zomer naar Brabant gaat verhuizen. 

En het was dubbel feest, want dezelfde avond werd Arnold Jager vanwege zijn onuitputtelijke inzet, visionaire ideeën en onvermoeibare toewijding aan onze vereniging benoemd tot Lid van Verdienste. 

MARIJN
Marijn is in 2006 gestart als vrijwilliger bij SMHC in de rol van trainer/coach om zich vervolgens 18 jaar continu in te zetten in diverse functies en commissies waaronder trainer, coach, barcommissie, ledensecretariaat, arbitragecommissie en webmaster. Ook heeft hij in deze tijd diverse activiteiten op de club georganiseerd. Verder heeft Marijn van 2010 tot 2024 de rol van wedstrijdsecretaris op zich genomen.
 
Marijn heeft zich daarnaast meer dan verdienstelijk ingezet om de arbitrage binnen de club verder te ontwikkelen door de Clubscheidsrechter-plus opleiding te introduceren en zich in te zetten als bondscheidsrechter bij vele wedstrijden.
 
Marijn was wekelijks te vinden op onze vereniging en hij heeft zich, veelal op de achtergrond, jarenlang ingezet om de wedstrijddagen op rolletjes te laten verlopen, velden te keuren in de vroege koude ochtenden, materiaal te beschermen dat rondslingerde en overal te helpen waar dat nodig was.

ARNOLD
Vanaf het seizoen 2011/2012 tot nu is Arnold onafgebroken coach geweest van verschillende teams. Sinds 2014/2015 nam hij eveneens de rol van trainer op zich, waarbij hij ook teams trainde waarin zijn eigen kinderen niet speelden.
 
In 2015/2016 trad hij toe tot de Technische Commissie (TC) als stabiele factor in de jongenslijn en werd hij een onmisbare steunpilaar voor Sietske in haar rol als Technisch Manager van de club.
 
Arnold is de grondlegger van de Hockey Activiteiten Kommissie (HAK). Ook heeft hij vele creatieve oplossingen bedacht voor uitdagingen die op het pad van de club kwamen en hielp hij altijd bij de uitvoering hiervan. Tenslotte is hij de initiator van de schoolhockeytoernooien op Goede Vrijdag, een evenement dat hij nog steeds met de nodige passie en energie helpt te organiseren. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws