IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Tijdig opzeggen

2-4-2024
Nieuwsafbeelding

Hoewel het seizoen nog in volle gang is, kijken we met elkaar alweer vooruit naar seizoen ‘24/’25. Een onderdeel daarvan is het inschrijven van teams bij de KNHB vóór 1 juni voor de competitie van volgend jaar. Om dit te kunnen doen, moeten we weten over hoeveel spelers we in de categorieën beschikken.

Het kan zijn dat jij (of je zoon/dochter) erover nadenkt het lidmaatschap bij SMHC op te zeggen. Besluit je om volgend jaar niet meer te gaan hockeyen? Zeg je lidmaatschap dan vóór 1 mei op en voorkom dat er kosten in rekening worden gebracht.

Als we voor 1 mei geen opzegging van je hebben ontvangen, gaan we er van uit dat je lid blijft.

Let op: volgend seizoen kunnen trainingsdagen en tijdstippen anders zijn dan dit jaar of kan het zijn dat je ingedeeld wordt in een ander team. Dit zijn geen redenen om dan alsnog je lidmaatschap te beëindigen.

Opzeggen

Opzeggen kan alleen schriftelijk door een mail te sturen naar het [email protected]of via de site, 'mijnsmhc', 'club' en dan 'opzegformulier'.

Vermeld je naam èn de reden van je opzegging. Je wordt dan eind juni uitgeschreven uit het ledenbestand (je maakt het lopende seizoen dus nog wel af).

Je krijgt altijd per mail een bevestiging van je opzegging. Krijg je die niet, stuur dan nog een keer een reminder. Het kan zijn dat de mail niet goed is aangekomen of dat hij over het hoofd is gezien.

Kosten te laat opzeggen

• Na 1 mei: €50,-

• Na 1 juli: contributie ‘24/’25

Twijfel?

Twijfel je nog en wil je hierover met iemand van gedachten wisselen? Neem dan contact op met je lijncoördinator of iemand van de TC. En mochten er andere zaken zijn, die je graag wilt bespreken met betrekking tot het hockey voor komend seizoen? Laat dit dan ook je lijncoördinator weten of kom op het inloopspreekuur van de TC (zie agenda).

We rekenen erop dat iedereen lid blijft, lekker blijft hockeyen en dat we er met z’n allen weer een mooi seizoen van gaan maken!

Met sportieve groeten, 

de TC

 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws