IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

CS plus opleiding van start

13-10-2023
Nieuwsafbeelding
Hallo scheidsrechters,

Op dit moment zijn er bij SMHC Sneek 2 bondsscheidsrechters actief en is verder iedereen voor de KNHB een clubscheidsrechter (CS). Omdat de stap tussen CS en Bondsscheidsrechter best groot is hebben ze een aantal jaren geleden de Clubscheidsrechter plus (CS+) in het leven geroepen. De laatste tijd ontstond er bij velen van jullie en bij de arbitragecommissie van SMHC Sneek de behoefte om ook de CS+ opleiding te kunnen volgen/aanbieden. Ik ben sinds vorige week officieel CS+ praktijkbegeleider wat inhoudt dat vanaf nu bij SMHC Sneek de mogelijkheid bestaat om te starten met een CS+ traject.

Op de KNHB site kan je op deze pagina zien wat de CS+ opleiding precies betekent: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/clubscheidsrechter-plus-cs

Wil je graag starten met het CS+ traject dan kan je dat aangeven via [email protected] De opleiding zal na de herfstvakantie van start gaan en gedurende het seizoen bestaan uit enkele workshops met elkaar en vooral lekker veel fluiten, met en zonder feedback van de opleider.

Hieronder nog een paar links van de KNHB naar beelden en vragen die je een indicatie kunnen geven of de CS+ opleiding echt wat voor je is:


Hoor graag van jullie zodat we met een leuke groep deze volgende arbitragestap bij SMHC Sneek kunnen zetten.


Hartelijke groet,

Marijn Smit
namens de arbitragecommissie van SMHC Sneek