IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Ook SMHC doet weer mee met de Grote Clubactie!

20-9-2023
Nieuwsafbeelding
Dit jaar verkopen wij ook weer loten met de Grote Clubactie en zetten we als vereniging samen de schouders eronder! 

We hopen op een mooie opbrengst voor het opknappen van ons meubilair. 

De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

Koop loten en steun onze vereniging! 

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen hun persoonlijke verkooplink via Whatsapp en social media.

Kopen kan dus via onze jeugdleden, maar ook rechtstreeks via onze verkooppagina.

Super loten
Wil je als bedrijf of senioren team ons ook steunen? Koop dan voor €150,- een Super Lot en maak 50x kans op een prijs! Kopen kan via deze Super Loten link.

Voor lotenverkopers in de O9/O10/O12
Je ontvangt via je coach of trainer in de week voorafgaand aan de start je verkoopboekje met daarop je eigen QR code. Ook ontvangen je ouders 24 september een mail met alle overige informatie. 

Van 23 september t/m 5 november kan je loten verkopen met je boekje en online kan dit t/m 13 november. 

Ben je klaar met loten verkopen? Lever je verkoopboekje dan vóór 5 november in bij de inleverbox op de bar in het clubhuis of in de brievenbus van Paardenbloem 10 in Sneek.

Voor de overige jeugd
Jij of je ouders ontvangen 24 september per email een eigen QR code voor de verkoop van loten. Deel deze in whatsapp groepen van familie en vrienden en help ons het doel te halen. Online verkoop kan t/m 13 november.

Winacties lotenverkopers
De Grote Clubactie heeft verschillende winacties! Zo verdien je de Grote Clubactie Medaille én een bioscoopbon van Cinesneek als je 25 of meer loten verkoopt. Kijk op clubactie.nl/winacties voor alle acties van de GCA. 

Daarnaast zijn er vanuit de club ook dit jaar weer leuke prijzen voor de SMHC’ers die de meeste loten verkopen én de teams, die gemiddeld de meeste loten hebben verkocht. Houd daarvoor onze socials goed in de gaten.

Word Club-fluencer
Wil jij graag aan iedereen laten zien dat jij loten verkoopt voor jouw vereniging? Dit jaar kan dat op een hele leuke manier. Gebruik het Grote Clubactie filter en maak hiermee een Snap, Reel of TikTok. Iedereen die meedoet maakt kans op de Top1Toys cadeaupas van € 150,-.
  • Ga naar clubactie.nl/filter
  • Kies Snapchat, Instagram, Tiktok of Facebook
  • Gebruik het Grote Clubactie filter
40 loten of meer verkocht?
Kinderen die 40 of meer loten verkopen mogen zich inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd. Dit doen zij (of hun ouders) zelf via deze website. De vereniging kan ze vanaf dit jaar niet meer aanmelden.
Er zijn geweldige prijzen te winnen zoals een Top1Toys cadeaupas ter waarde van €150,- of entreekaarten voor Bobbejaanland.

Trekking en opbrengst
De trekking van de loten vindt plaats op 26 november. Hier is te zien wat de prijzen dit jaar zijn voor loten kopers. Winnaars ontvangen hiervan automatisch bericht via het ingevulde mailadres. De opbrengst voor onze vereniging verwachten wij eind december te ontvangen.

Vorig jaar haalde onze jeugd bijna €1.400,- op en realiseerden we het pimpen van onze dugouts. Dit jaar hopen we weer op minimaal zo’n mooi bedrag!

Iedereen alvast hartelijk dank voor jullie inzet en deelname.


Mirjam de Vries en Carien van der Wal
(Coördinatoren Grote Clubactie 2023)


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws