IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Bitje happen op de club!

6-9-2023
Nieuwsafbeelding
Het nieuwe hockeyseizoen staat op het punt van beginnen. Vaak betekent dat een nieuwe stick, nieuwe schoenen en wedstrijdtenue, maar heb je al gedacht aan een nieuw hockeybitje – en dan ook nog eens eentje die op maat is gemaakt? 

Met een hockeybitje op maat geef je je gebit en tandvlees namelijk de best mogelijke bescherming op het hockeyveld en daarnaast zit het ook veel beter, omdat het stevig zit en perfect aansluit. Bovendien is het eenvoudig in en uit te doen, niet hinderlijk bij het ademhalen, smaak- en reukloos en je kunt er ook nog eens een stuk duidelijker en makkelijker mee communiceren in het veld.

Het maken van een hockeybitje op maat kost normaal gesproken 150 euro, maar tandarts Femke van Marle geeft de leden van SMHC de kans om op woensdag 13 september, tussen 15.45 uur en 18.00 uur, voor slechts 50 euro een exemplaar aan te schaffen. Femke maakt een afdruk van je gebit en vervolgens wordt daarmee, in samenwerking met Teigeler Tandtechniek uit Sneek, een hockeybitje op maat gemaakt.

De betaling dient ter plekke contant te worden voldaan.Gerelateerd nieuws