header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

SMHC heeft een nieuwe Technisch Manager

28-7-2023
Nieuwsafbeelding

Heel blij zijn wij om jullie te kunnen meedelen dat wij per september een Technisch Manager hebben gevonden in de persoon van Jeroen Pol. In het voortraject hebben wij een aantal prettige en positieve gesprekken met hem kunnen voeren en wij zijn er van overtuigd dat Jeroen goed past bij onze vereniging. 

Hieronder stelt hij zichzelf aan jullie voor.

Wij wensen jullie een hele fijne zomer!

Bestuur SMHC

Even voorstellen: Jeroen Pol

Burgerlijke Staat?

Alleenstaande vader van 49 jaar oud en met heel veel plezier woonachtig in het mooie Zwolle. Ik heb drie zonen, waarvan er twee studeren in Groningen en eentje nog op de middelbare school zit. 

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Epe op de Veluwe, waar mijn ouders een fotozaak hebben gehad. Met mijn oudere zus en jongere zusje heb ik hier tot mijn 20egewoond, waarna ik een tijdje in Deventer ben gaan wonen. Ik heb de detailhandelsschool afgerond en de de fotovakschool doorlopen en daarna ben bij mijn ouders in de zaak gegaan.

 Waarom ben je hockeytrainer en Technisch manager geworden?

 Na een aantal jaren een eigen fotozaak te hebben gehad, was het tijd voor wat anders. Ik hockey al mijn hele leven, o.a. in Epe, Deventer en Zwolle, waar ik nog steeds bij de Veteranen speel. Na het volgen van diverse opleidingen van de KNHB ben ik begonnen als trainer bij MHC Epe, vervolgens bij MHC Flevoland in Dronten en later ook als trainer en Technisch Manager bij HC Zwolle.

De laatste jaren ben ik Technisch Manager geweest bij Quick Stick in Heerenveen en vanaf komend seizoen dus Technisch Manager/hoofdtrainer bij jullie prachtige club in Sneek, een mooie club met heel veel potentie. Samen met het bestuur ga ik aan de slag met het geven van training en het opleiden en begeleiden van het kader.

Ik heb er ontzettend veel zin in en hopelijk treffen wij elkaar langs de velden.

Tot in September.

Jeroen Pol

 
Reacties

Alex de Boer
Welkom Jeroen pol

Reageer op het nieuws