IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Lidmaatschap opzeggen?

3-4-2023
Nieuwsafbeelding
Hoewel het seizoen nog in volle gang is, kijken wij alweer vooruit naar seizoen ‘23/’24. 

Het kan zijn dat jij je lidmaatschap wilt opzeggen. Doe dit dan vóór 1 mei om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht. Wij moeten namelijk voor 1 juni 2023 de teams inschrijven, die komend seizoen competitie willen spelen. 
Te veel teams inschrijven betekent het terugtrekken van teams en een geldboete van de KNHB. Te weinig teams inschrijven betekent dat er mensen geen competitie kunnen spelen.

Daarom willen we graag weten hoeveel mensen we straks kunnen gaan indelen.

Opzeggen
Opzeggen kan alleen schriftelijk door een mail te sturen naar het [email protected] of via 'mijnsmhc', 'club' en dan 'opzegformulier'. 

Vermeld je naam èn de reden van je opzegging. Je wordt dan eind juni uitgeschreven uit het ledenbestand (je maakt het lopende seizoen dus nog wel af).

Je krijgt altijd per mail een bevestiging van je opzegging. Krijg je die niet stuur dan nog een keer een reminder. Het kan zijn dat de mail niet goed is aangekomen of dat hij over het hoofd is gezien.

Kosten te laat opzeggen
• Na 1 mei: €50,-
• Na 1 juli: contributie ‘23/’24

Twijfel?
Twijfel je nog en wil je hierover met iemand van gedachten wisselen? Neem dan contact op met je lijncoördinator of iemand van de TC. En mochten er andere zaken zijn, die je graag wilt bespreken met betrekking tot het hockey voor komend seizoen? Laat dit dan ook je lijncoördinator weten of kom op het inloopspreekuur van de TC (zie agenda).
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws