IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Zin in een feestje?

18-11-2022
Nieuwsafbeelding

Vond jij de Glow in the Dark party ook zo fantastisch en smaakt dit naar meer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij ouder van een hockeyend kind of speler van de ABCD/Senioren van SMHC en lijkt het je leuk om 1 of 2 activiteiten per jaar te organiseren? Dan horen wij het graag!

Per lijn zoeken wij 1 á 2 mensen voor onze activiteitencommissie, die met elkaar een jaarplanning maken en hiervan 1 of meerdere activiteiten op zich nemen. Voor de organisatie van die activiteiten breng je vervolgens zelf een groepje mensen bij elkaar.

Het is dus niet nodig om bij elk event betrokken te zijn!

Tijdsbesteding

Het streven is om dit seizoen nog een aantal gezellige activiteiten te gaan organiseren en dan aan het einde van dit lopende seizoen een planning te maken voor volgend jaar, waarbij we de activiteiten onderling gaan verdelen. Hiervoor komen we 1 a 2 keer bij elkaar, waarna het verdere overleg binnen de activiteitencommissie via de app zou moeten kunnen verlopen. Denk hierbij aan het sparren over ideeën en het uitwisselen van tips.

Na het verdelen van de activiteiten ben je dus zelf verantwoordelijk voor de totstandkoming ervan. Uiteraard word je hierbij ondersteund door het bestuur en betrokken commissies (zoals de Bar-, TC, Sponsorcommissie etc).

Voor je eigen activiteit plan je verder zelf je de benodigde bijeenkomsten in.

Interesse?

Dus lijkt het jou leuk om samen met anderen nog dit seizoen een activiteit te organiseren en/of mee te helpen met de activiteitenplanning en -organisatie voor komend seizoen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Carien via [email protected] of op 06 20 90 26 44.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws