header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Het zaalseizoen staat weer voor de deur!

6-11-2022
Nieuwsafbeelding

Het zaalseizoen staat weer voor de deur!

 

Nog een paar weekjes op het veld en dan kunnen we met z’n allen weer de zaal in. Na een paar jaren waarin Corona een zware stempel heeft gedrukt op het zaalhockey hopen we dat we dit jaar weer een mooi zaalseizoen zullen krijgen. Aan het animo onder de leden zal het niet liggen, want dit jaar hebben, op Heren 1, na alle teams zich ingeschreven voor de zaal! 

 

Wij als zaalcommissie zijn dan ook al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen van het zaalseizoen.

 

De zalen voor de trainingen zijn geregeld en de laatste hand wordt gelegd aan het invullen van de trainers hierbij. Vanaf 28 november starten de zaaltrainingen en de eerste wedstrijden zullen gespeeld worden vanaf 10 december.

 

Uitgangspunt voor de trainingen zal zijn dat alle teams één zaaltraining per week zullen krijgen. Indien teams hiernaast ook nog op het veld willen doortrainen, dan zullen zij dit zelf moeten organiseren. Er zullen op de club 2 "zaalvelden" uitgezet worden waar teams gebruik van kunnen maken. Indien teams hier gebruik van willen maken dan kan er een vast moment voor de gehele winterperiode aangevraagd worden via [email protected]Training is dan met buiten-stick en -ballen.

 

De komende periode zullen we jullie op de hoogte houden van het trainingsschema, wat wordt er ook al weer van de begeleiding en ouders verwacht in de zaal, de spelregeluitleg en wat er nog meer op ons pad komt.

 

Wij hopen er samen met jullie straks weer een mooi zaalseizoen van te maken!

 

Sportieve groet,

 

Zaalcommissie SMHC

 

Jeroen Hoepman

Boelo Wildervanck

Koen van Esch

Marloes Tuinema

[email protected]