header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Update Grote Clubactie dd 21 oktober

21-10-2022
Nieuwsafbeelding
Tussenstand!
De Grote Clubactie is nu al even bezig en de verkopers van SMHC zijn fanatiek aan de slag gegaan met hun (online) lotenverkoop. De teller staat op dit moment op 598 online verkochte loten! Dat maakt dat we al op 48% van ons streefbedrag zitten.

Check online jouw lotenstand en verdien badges
Op je eigen verkooppagina bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team en je verdiende badges. Ook ontvang je een mail als je een lot verkoopt. 

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
1.  Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje 
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje) 

Superloten
Met de verkoop van Superloten maken we als club kans op € 5.000,- extra voor de clubkas! Deze Superloten kosten €150,- en vertegenwoordigen een waarde van 50 loten. Niet alleen meer kans op prijzen voor de koper, maar ook een mooi bedrag voor de club! Heb je interesse om bijvoorbeeld met je bedrijf of team een Superlot te kopen. Klik dan hier of mail naar [email protected]. Dan zorgen wij dat hier niet ongemerkt aan voorbij wordt gegaan!

Prijzen voor SMHC verkopers
Ook dit jaar ontvang je als verkoper weer een bioscoopbon bij verkoop van 25 loten of meer. Ook ontvang je van de Grote Clubactie organisatie een mooie medaille.

Maar er zijn nog meer prijzen te winnen. Op dit moment kunnen we verklappen dat de Stolp en ook Clubcolors prijzen hebben aangeboden. Houd daarvoor de socials en de site in de gaten voor meer nieuws hierover.

Dit zijn op dit moment onze top 5 lotenverkopers:

Verkoper Team Loten totaal
Suus de G. Meisjes O9-1 27
Kee S. Meisjes O12-2 26
Lycke H. Meisjes O12-2 25
Isis S. Meisjes O12-2 24
Fay O. Meisjes O9-1 23

En deze teams zijn in de race voor de teamprijzen:

Team Gemiddeld
MO9-1 9,3
MO12-2 8,7
JO9-1 7,9
MO10-3 4,6
MO10-2 3,7

Ga zo door allemaal! 

De actie loopt nog zeker door tot half november. Meer informatie over tot wanneer je loten kan verkopen en waar je de boekjes kan inleveren vind je op onze site.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws