IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Meld je nu nog aan voor de online scheidsrechterscurus!

30-9-2022
Nieuwsafbeelding
Meld je nu aan voor de online scheidsrechterscursus via [email protected]!

Voor wie?
Deze cursus is verplicht voor alle hockeyende (jeugd)leden spelend vanaf de B-categorie, die nog niet in het bezit zijn van een kaart. Via een E-learning van de KNHB zal de cursus digitaal worden aangeboden, gevolgd door een online examen. 

Ook ouders van kinderen met D t/m de A leeftijd (O12 t/m O18) worden op SMHC ingedeeld als scheidsrechter. Elke thuiswedstrijd is er 1 ouderscheidsrechter nodig en plant de club de 2e scheidsrechter in. Totaal zijn er ca. 12 fluitbeurten per jaar te verdelen. 

Laten we dit met elkaar doen en meld je dus ook als ouder aan voor de cursus!

En dan?
Na het behalen van je kaart ga je het fluiten in de praktijk brengen. (Jeugd)leden kunnen zichzelf inplannen op wedstrijden via MijnSMHC en ouders met een kaart worden door de teambegeleiders ingedeeld op wedstrijden van hun kind. 

Wil je extra ondersteuning bij het fluiten, dan kan je dit aanvragen bij de arbitrage commissie of vraag zelf iemand die je kent, om met je mee te lopen langs de lijn.

Verder met fluiten
Vind je fluiten leuk en wil je graag beter worden? Dan kun je clubscheidsrechter-plus (CS+) worden. Heb je al veel fluitervaring en weet je zeker dat je op districtsniveau of hoger wilt gaan fluiten, dan kun je ook rechtstreeks instromen in de opleiding tot bondsscheidsrechter. Informeer hiernaar bij de arbitrage commissie.
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws