IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Verlate facturen voor de zaalcompetitie afgelopen seizoen

13-9-2022
Nieuwsafbeelding
Zojuist is naar de A en B jeugd en Jong Dames 1 een verlate factuur gestuurd voor de zaalcompetitie in het afgelopen seizoen.
Afgelopen seizoen was weer een bewogen periode. Een seizoen waarin we ons telkens ook weer moesten aanpassen aan de Coronabeperkingen. Mede hierdoor is het zaalhockeyseizoen voor een aanzienlijk deel in het water gevallen. We hebben daarom tot op heden geen kosten in rekening gebracht voor het zaalhockeyseizoen. 

Helaas hebben we aan het eind van afgelopen seizoen alsnog een flinke rekening gekregen van de KNHB vanwege zalen die al gehuurd waren. Deze rekening kwam zo laat omdat de KNHB eerst met de zaalverhuurders in Nederland contact heeft gehad en gevraagd of zij een korting op de huur van de hallen wilden geven of aanvragen (subsidie bij Rijksoverheid). 
Een aanzienlijk deel van de hallen heeft dit niet gedaan of kon hiervoor niet in aanmerking komen.  Daarom hebben wij een paar weken geleden van de KNHB alsnog een (flinke) nota gekregen voor het zaalseizoen 2021-2022. 

Natuurlijk hadden wij dit liever anders gezien, maar wij zien ons hierdoor genoodzaakt om alsnog een bijdrage zaalcompetitie aan onze leden door te belasten.

De leden die ledenregistratie ingeschreven stonden voor de zaalcompetitie, ontvingen hiervoor alsnog een factuur. Het bedrag (€ 40,-) is wat aangepast aan het minder geslaagde seizoen.
Heb je vragen over de factuur, graag je bericht naar [email protected] .

Wij hopen op ieders begrip. 

Namens het bestuur,

René Timmer,
Penningmeester SMHC