header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Trainingsschema online

25-8-2022
Nieuwsafbeelding
Het heeft even geduurd, maar het trainingsschema staat nu dan echt op de site. Excuses dat dit zo lang heeft geduurd. Wij snappen dat het niet ideaal is geweest met het plannen van je overige bezigheden. 

Het is een hele puzzel geweest. Wij kunnen gelukkig putten uit een enthousiaste poule met jeugdtrainers, maar met name voor de A/B/Senioren teams stonden wij voor een uitdaging. Wij zijn dan ook heel blij dat wij een aantal nieuwe trainers kunnen verwelkomen op SMHC. Fijn dat jullie erbij zijn!

Zoals jullie kunnen zien staat nog niet bij elke training een trainer ingevuld. Waar dit nog open is zijn wel mogelijkheden en deze vullen wij zo spoedig mogelijk in.

Voor de vrijdagavond zijn wij nog wel op zoek naar een (volwassen) hockeytrainer voor Heren en (Jong) Dames 1 en op de zondag zoeken wij voor Dames 1 nog een coach.

Dus lijkt het je leuk om je hockeykennis door te geven aan een groep enthousiaste spelers dan horen wij het graag.  Je kunt hiervoor contact opnemen met Bart Overgaauw (06 14 28 12 96). 

Voor nu wensen wij jullie een goede start van de competitie toe!

Hartelijke groeten,

de TCReacties

Igle van der Meulen
l

Reageer op het nieuws