IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Informatie teamindeling '22-'23

4-6-2022
Nieuwsafbeelding

De competitie is nog niet ten einde, maar als TC zijn we alweer druk bezig met volgend seizoen. Trainers, coaches en de spelers zelf hebben ons hiervoor waardevolle input geleverd en ook heeft de TC zelf geregeld langs de lijn gestaan gedurende het afgelopen jaar.

De teamindeling is altijd een hele puzzel. Bij de Jongste Jeugd proberen we, met inachtneming van sociale verbanden, de teams elk jaar zoveel mogelijk te wisselen, zodat de kinderen elkaar leren kennen en het vormen van steeds grotere teams later makkelijker gaat. En omdat er in het hockey vanaf de D's twee jaargangen met elkaar gaan hockeyen, veranderen deze teams ook jaarlijks van samenstelling.

Wij gaan hier elk jaar zo zorgvuldig mogelijk mee om, maar desondanks kunnen wij niet voorkomen dat er zo nu en dan spelers teleurgesteld zullen zijn.

De uitgangspunten van ons beleid omtrent de teamindelingen zijn te vinden achter de inlog van MijnSMHC op hockeysneek.nl. Deze vind je bij documenten onder het kopje 'Technische Commissie'.

In de bijlage vind je een samenvatting hiervan.

Op maandagavond 20 juni wordt de concept teamindeling gepubliceerd. Mocht je hier bezwaar tegen willen maken, dan kan dat tot zondag 26 juni via de mail ([email protected]), waarbij wij je vragen om ons ook een suggestie te geven voor een oplossing. Donderdag 30 juni wordt dan de definitieve teamindeling gepubliceerd op de site.

Op zaterdag 2 juli vindt de Let's Roll plaats voor de Jongste Jeugd t/m C. Terwijl de spelers kennismaken met hun nieuwe team, kunnen de ouders weer de nodige afspraken met elkaar maken voor volgend jaar.

De (ouders van de) AB spelers komen na de vakantie bij elkaar. Info hierover volgt later.

Tijdschema Let's Roll 2 juli

09.00 – 10.00 uur F / E6

10.00 – 11.00 uur E8

11.00 – 12.00 uur D

12.00 – 13.00 uur C

Voor nu nog veel plezier met de laatste wedstrijden en/of trainingen. Deze lopen door t/m vrijdag 17 juni.

Hartelijke groeten, 

De TC