header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Geslaagde Super Sunday!

16-5-2022
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag 15 mei was een geslaagde Super Sunday! 

Op deze zomerse dag moesten alle senioren teams (veteranen, dames 30+ en jong dames 1) thuis competitie spelen en hebben alle drie de teams de winst gepakt! Daarnaast speelde ook meisjes C2 een inhaalwedstrijd tegen Quick Stick MC1, waarbij ook de winst werd gepakt. Dit allemaal onder een stralende zon met veel publiek en swingende muziek vanaf het terras vanuit de nieuwe club-muziekbox. 

Om 14.30 stonden de shoot outs op de planning voor de ABC&D-jeugd. Hier was veel animo voor en zowel de jeugdveldspelers als de jeugdkeepers hebben zich van hun beste kant laten zien, onder leiding van een aantal enthousiaste ouders en de scheidsrechters Arno en Marijn. Aan het eind vond er onder alle deelnemers een verloting plaats waarbij verschillende prijzen te winnen waren waaronder twee Sportways kampen twv 650 euro. 

Tot slot eindige deze gezellige, zonnige dag met de vrijwilligersborrel om onze vrijwilligers eens letterlijk & figuurlijk in het zonnetje te zetten! Zo'n 60 vrijwilligers waren bij deze gezellige borrel aanwezig. Al met al een zeer geslaagde zondag. Zeker voor herhaling vatbaar!

Namens het bestuur, Floor de VriesGerelateerd nieuws