IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Het is tijd!

14-3-2022
Nieuwsafbeelding

Het is tijd!                                                                                                     

Tijd voor verfrissing,

Tijd om te gaan,

Tijd voor nieuwe bestuursleden! 

Na zo’n 5/6 jaar (en voor Jan zelfs 15 jaar!) is het tijd om het stokje door te geven. Dankzij een aantal enthousiaste betrokken leden is er een compleet nieuwe groep mensen opgestaan die dit stokje over gaat nemen. We hopen dat de aanwezigen bij de ALV op 29 maart 2022 de nieuwe voorzitter en zijn leden van bestuur benoemen. We nodigen jullie hiervoor graag uit om 19.30 uur in het clubhuis. Alle benodigde documenten zijn te vinden na persoonlijke inlog via www.hockeysneek.nl – documenten – ALV 2022.

Met veel plezier kijken wij terug op een enerverende bestuursperiode waarin we onder andere "vochten” in de sportcarrousel met de Gemeente, impopulaire beslissingen moesten nemen aangaande de pandemie, introduceerden  een prachtig nieuw tenue en eindigen met het mooie waterveldproject.

 Wij laten een gezonde club achter, niet alleen financieel, maar ook met een gezonde kantine, betrokken commissies en een mooi sportcomplex. SMHC is een fijne club waar iedereen zich thuis kan voelen. Wij wensen het nieuwe Bestuur veel plezier en hebben er alle vertrouwen in dat zij onze club de komende jaren verder gaan begeleiden en ontwikkelen. Voor een eerste kennismaking, zie het document beoogd nieuw bestuur bij de ALV documenten.

Met vriendelijke groet en tot langs de lijn of op het veld,

Peter Oude Munnik, Tjaarda Wagenaar, Jan Dijkhuis en Nancy van den Bosch

 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws