IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

KLAAR VOOR JOUW GROOTSTE HOCKEYAVONTUUR?

15-2-2022
Nieuwsafbeelding

Krijg €100,- ledenkorting op een SportWays overnachtingskamp!

Je weet waarschijnlijk al wel dat SportWays dagkampen bij ons op de club organiseert. Maar ken jij de overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona al? Als jij klaar bent voor het grootste hockeyavontuur ooit, dan ben jij klaar voor een SportWays overnachtingskamp! Hockeyers van 10 tot en met 18 jaar oud uit alle hoeken van de wereld reizen naar deze kampen voor de ultieme hockeyervaring. Verwacht een uitdagend programma en ga tot het uiterste, met minstens 5 uur hockey per dag. De overnachtingskampen zijn de ultieme beleving voor hockeyers en goalies die hun hockeyskills een boost willen geven. Wil je meer weten over de overnachtingskampen? Lees dan hier verder.

Jij krijgt €100,- korting op een overnachtingskamp!

Omdat SportWays bij ons op de club dagkampen organiseert, krijg jij als lid van Sneek €100,- cash back op een overnachtingskamp van SportWays. Ga jij naar het Top FIH World Hockey Camp tijdens het WK in Amsterdam, of sluit jij de vakantie af met het EHF Euro Champions Hockey camp eind augustus? Bekijk hier snel de kampkalender. Waar je ook heen gaat, na een overnachtingskamp begin jij het nieuwe hockeyseizoen met een vliegende start!

Hoe werkt het? Kies het overnachtingskamp waar jij heen wil, en schrijf je in via de website van SportWays. Bevestigingsmail ontvangen? Reageer dan op deze mail, en vraag om de partnerclub korting van Sneek. SportWays verwerkt dan zo snel mogelijk de partnerclub korting.

Dagkampen op Sneek

Uiteraard kun je ook gewoon bij ons op de club terecht voor de dagkampen van SportWays. Benieuwd naar de kampkalender van de dagkampen, of wil je je direct inschrijven? Ga dan snel naar de website van SportWays!