IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Corona update 15/1 - geen competitie, maar wel deels de zaal weer in

15-1-2022
Nieuwsafbeelding

 

Vandaag hebben de TC, de Zaalcommissie en het Bestuur overleg gehad inzake de voortgang van het zaalhockey in het licht van de meest recente ontwikkelingen rondom Corona. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten vanaf maandag 17 januari de jeugd weer deels in de zaal te laten trainen en de oudere jeugd weer 2 trainingen in de week aan te bieden.

Dit houdt voor de Benjamins t/m de 8E in dat zij weer 1x in de week zaaltraining krijgen, de D/C jeugd krijgt 1x zaaltraining en 1x veldtraining en de oudere jeugd zal 2x in de week op het veld gaan trainen. 

Wij hebben dit besloten overwegende dat:

· de jongste jeugd t/m de C’s de afgelopen jaren nog niet veel ervaring hebben kunnen opdoen in de zaal

·het voor de ontwikkeling van de jongste jeugd bij uitstek goed is om ook in de zaal te spelen/trainen.

En omdat we de D’s in deze tijd van oplopende cijfers niet naar de zaal in Easterein willen laten carpoolen, hebben we voor hen zaalruimte in Sneek vrijgemaakt.

Er zijn nog enkele trainingsuren in de zaal beschikbaar. Mochten er teams zijn, die nog graag in de zaal willen trainen, dan kan dit worden aangevraagd bij Koen van Esch.

SENIOREN/TRIMMERS

Er zijn in de winterstop in principe geen trainingen, maar op eigen initiatief en in overleg kan er weer buiten getraind worden.

WINTERCUP

Omdat een interne competitie wel is toegestaan, zijn wij voornemens om vanaf 29/1 weer een Wintercup te gaan organiseren (nog steeds zonder publiek helaas!). Let op: dit kan alleen als de maatregelen dit ook na de persconferentie van 24/1 blijven toelaten.

Voor de:

- F/6E/8E/D jeugd vinden deze plaats op zaterdag 29/1, 5/2 en 12/2

- A/B/C jeugd & Jong D1 vinden deze plaats op zondag 30/1, 6/2 en 13/2

Deelname is facultatief. De teams worden per lijn gemixt samengesteld en opgave kan op de woensdag voorafgaand via een mailing van de TC.

Het trainingsschema is vanavond gepubliceerd op de site en zichtbaar in de HockeyApp

Dank voor jullie begrip en flexibiliteit in deze!

Als er vragen zijn dan horen we dit graag via [email protected]

Met hartelijke groet,


TC, Zaalcommissie en Bestuur SMHC