header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Masterclasses voor trainers en coaches

20-12-2021
Nieuwsafbeelding

Van de gemeente hebben wij de volgende informatie ontvangen.

Vanuit het lokaal Sportakkoord is het initiatief ontstaan om vier masterclasses aan te bieden voor trainers en coaches die verbonden zijn aan sportverenigingen in Súdwest-Fryslân.

 

Deze masterclasses vinden één keer in de maand plaats van januari 2022 tot en met april 2022. Er komen verschillende onderwerpen aan bod die nuttige informatie en praktische handvatten opleveren voor jouw team of sporter.

 

Het programma is als volgt:

  • Maandag 17 januari 2022: Hoe leuk kan lastig zijn? - Hoe ga je om met verschillend gedrag binnen jouw team en wat is het effect van positief coachen?
  • Maandag 14 februari 2022: Van goed naar beter bewegen – Wat is het nut en de noodzaak van breed motorisch opleiden en hoe integreer je het in je training?
  • Woensdag 16 maart 2022: Presteren onder druk – Hoe maak je je sporters in de praktijk mentaal weerbaarder?
  • Woensdag 13 april 2022: ECO-coachen – vinden, binden en scoren!

Alle avonden zijn van 19.30-21.30 uur. We hebben gekozen voor verschillende locaties in de gemeente. Deze kun je terugvinden op de poster en op de site.

 

Mochten de dan geldende maatregelen niet toestaan dat we fysiek bij elkaar komen, dan wordt, waar mogelijk, een online alternatief geboden. Er kan ook een alternatieve datum worden aangeboden.

 

We zouden het leuk vinden om je alle vier de avonden te mogen begroeten. Je kunt je ook aanmelden voor een afzonderlijke masterclass.

 

Meer inhoudelijke informatie over deze masterclasses vind jehier.

Kosten:

  • € 50,- voor alle vier de avonden
  • € 15,- per afzonderlijke masterclass

Er is plaats voor maximaal 25 personen per avond. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Degene die zich voor alle vier tegelijk aanmelden krijgen voorrang op deelname.

 

Om je op te geven, klik hier.