IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Trainingsschema 20 t/m 24 december

19-12-2021
Nieuwsafbeelding

Het aangepaste trainingsschema voor de week van 20 t/m 24 december staat online.

We mogen niet meer binnen trainen en kunnen met de jeugd tot 17.00 uur op het veld trainen. Met de Kerstdagen 24, 25 en 26 december trainen we niet. Ook de rest van de Kerstvakantie (t/m 9 januari) trainen we niet.

Voor de D-, E-, en F-jeugd hebben we ervoor gekozen om het trainingsschema van de zaal ‘min of meer te kopiëren’ naar het veld. De trainingen van vrijdag en zaterdag hebben we naar voren gehaald. Dit betekent dat we met hen op maandag tot en met donderdag gaan trainen.

 Voor de A, B en C-jeugd krijgen we het helaas op korte termijn niet georganiseerd  dat zij ook voor 17.00 uur allemaal kunnen trainen. Dit omdat we het met trainers (die veelal werken naast het training geven) niet rond krijgen. Deze jeugd staat het natuurlijk vrij om tot 17 uur gebruik te maken van de velden. Spreek met elkaar af om een partijtje te spelen. 

Als een ouder de teamtraining wil verzorgen is dat natuurlijk mogelijk! Laat het Koen van Esch of Sietske Geerards weten, dan helpen zij jou aan materiaal.

Let op: voor iedereen van 18 jaar en ouder geldt weer de 1,5m-regel t.a.v. sporten in teamverband (en met maximaal 2 personen)  

Het trainingsschema staat hier op de website en is ook terug te vinden in de hockey-app.