IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Dilemma’s blijven maar we gaan zaalhockeyen.

30-11-2021
Alle SMHC-teams die aangemeld waren voor de zaalcompetitie gaan meedoen aan de zaalcompetitie. Na een weekend en avond vol overleg blijven vele dilemma’s rond het zaalhockey bestaan. Als bestuur hebben we, samen met de technische commissie en zaalcommissie, besloten aan de zaalcompetitie deel te nemen. We volgen daarin de huidige richtlijnen van het RIVM/KNHB, willen daar als club niet extra beperkingen aan toevoegen.

Tegelijkertijd zullen er gezien de huidige corona-ontwikkelingen ook ouders of spelers zijn met bezwaren om mee te gaan doen aan de zaalcompetitie. Wij hebben daar meer dan alle begrip en respect voor. We willen daarom iedereen de mogelijkheid bieden om nog af te zien van deelname. Meer achtergrondinformatie hebben we in een mail naar iedereen gestuurd. 

Snelle actie is wel vereist, a.s. zondag (!) zijn er al de eerste zaalwedstrijden. De coaches zullen heel snel inventariseren hoeveel spelers mee gaan doen aan de competitie. Graag jullie spoedige reactie daarop zodat de coaches woensdagochtend helder hebben hoe groot de teams zijn.

Nadere berichten volgen. 

Met sportieve groet,

het bestuur


Gerelateerd nieuws