IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Nog even geduld aub...

21-11-2021
Nieuwsafbeelding
We hebben de opening van het waterveld al gevierd (wat een feest was dat!) en er wordt nog steeds gewerkt. Nog steeds modder, modder overal. En gaten in de grond, heel veel gaten.
Wat is er aan de hand?
Bij het opnieuw betegelen van het pad tussen terras en het veld constateerde de gemeente dat het regenwater niet goed wegliep. Dat kwam ons wel bekend voor..
Na onderzoek bleek de hele waterafvoer verstopt en kapot. Reden waarom de gemeente een extra opdracht aan CSC gaf om de waterafvoer daar te herstellen. Met als gevolg tegels er weer uit, gaten graven, putten er uit, nieuwe afvoer en putten er in, gaten weer dicht en tegels er weer op. Dat zorgde dus voor extra rommel en extra vertraging. Maar goed dat het is gedaan. Hopelijk blijft het pad nu veel droger.
Is dat het enige dat uitloopt? 
Gelukkig staat bij "Eind september weer terug naar normaal" het jaartal er niet bij...

Er moet nog een aantal andere dingen gebeuren voordat het "af" is. Het hekje om het miniveldje, de inloopmatten, de doelopslag op veld1, etc. Kleine, wel belangrijke zaken.
En de grote roze olifant: het verwijderen van de "bultjes". 
Dat wordt vanaf 30 november aangepakt. Met de gemeente en CSC bekijken we eerst wat de oorzaak is van de bultjes. Als we voldoende geloof hebben in de aanpak zal veld 1 er dan ca. 2 weken uitliggen. 
En hebben we daarna een vlak veld dat vlak blijft!