IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Rabo Clubsupport sluit met € 617,06 voor SMHC!

12-11-2021
Nieuwsafbeelding

Bericht van de Rabobank:

"Beste relatie,


Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Sneek-ZuidwestFriesland hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!
 
Naam: Sneeker Mixed Hockey Club
Bestedingsdoel: dug-outs en miniveldje
Bedrag: € 617,06

Deze financiële bijdrage maken wij binnenkort over naar NL62RABO0134243447 zoals opgegeven bij de inschrijving.

De volledige uitslag vind je terug op onze website. Hier vind je ook een videoboodschap van Erben Wennemars, onze ambassadeur van Rabo ClubSupport.  


Rabo ClubSupport is meer dan een bedrag 'in de clubkas'; het is dé manier van Rabobank om verenigingen te helpen naar een toekomstbestendig bestaan. Met geld, maar zeker ook met kennis en netwerk. Dát is Rabo ClubSupport! Want iedereen verdient een club!

Ook in 2022 zullen wij doorgaan met Rabo ClubSupport. Zowel met de campagne Rabo ClubSupport voor een bijdrage in de clubkas, als ook met workshops, masterclasses en 1-op-1 ondersteuning.
Heeft jouw club een hulpvraag waarbij Rabobank mogelijk kan helpen? Wil jouw vereniging bijvoorbeeld verduurzamen of fuseren, maar weet je niet waar te beginnen? Kampt je club met een teruglopend aantal leden en/of vrijwilligers en ben je op zoek naar effectieve manieren om een wervingscampagne op te zetten? Laat het ons weten via [email protected]

Voor 2022 kun je nu al nadenken over een maatschappelijk en/of duurzaam bestedingsdoel voor de campagne. Een goed begin nu, is het halve werk in 2022!

Wij wensen Sneeker Mixed Hockey Club veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Met vriendelijke groet,

Directeur coöperatieve Rabobank
Renate Venema-Zomer


Gerelateerd nieuws