IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

De Grote Clubactie gaat van start!

17-9-2021
Nieuwsafbeelding

Wij doen ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie, die op 18 september van start gaat. 

We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om het doel voor dit jaar te bereiken; het opknappen van de dug-outs bij het nieuwe waterveld en het aankleden van een speelplek voor de allerkleinsten.

Naast de bekende verkoopboekjes voor onze E6, E8 en D jeugd (mèt persoonlijke QR code) vragen we de Junioren om dit jaar ook online loten te verkopen.

Dit werkt heel makkelijk.

We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging. Ook zijn er persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende leden. Deze ontvang je op een van de emailadressen, die bij de club bekend is. Hiermee kan je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina.

Deel de clublink of je eigen link makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer(s).

Op je eigen pagina kan je bijhouden hoeveel loten je verkoopt en ook zien hoe je het doet ten opzichte van de rest van je team. 

De verkoopboekjes voor de Jongste Jeugd worden komende week op de training uitgedeeld.

De verkopers die 25 of meer loten verkopen ontvangen sowieso een bioscoopbon van de club. Daarnaast zijn er nog meer prijzen te winnen. Daarover later meer.

Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.

Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard!

Succes allemaal!