IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Blessures voorkomen is beter dan genezen!

16-8-2021
Nieuwsafbeelding

Blessures voorkomen is beter dan genezen

Je enkel verzwikking, je knie verdraaien…. Een blessure ontstaat meestal op de meest onverwachte momenten en herstelt niet altijd vanzelf. Het is verstandig om een fysiotherapeut naar je blessure te laten kijken. Deze kan beoordelen of je gewoon geduld moet hebben (rust nemen) of dat het verstandig is om onder begeleiding te oefenen en trainen om optimaal te herstellen.

Fysio-Actief werkt samen met SMHC en is gespecialiseerd in de paramedische en fysieke begeleiding van sporters, in breedtesport en in topsport. Wij helpen zowel de individuele sporter als teams om de beste prestaties te kunnen leveren. Naast een uitgebalanceerd concept van conditie en kracht, bieden we een compleet sport specifiek begeleidingspakket rondom het voorkomen, analyseren en behandelen van sportblessures. We werken vanuit de behoefte van de sporter; ons aanbod is dan ook altijd op maat gesneden. 

De leden van SMHC kunnen sporten in de sportzaal van Fysio-Actief tegen een special tarief.

Meer weten? Of loop jij nu rond met een blessure? Neem dan contact op via [email protected] of bel met (0515) 43 43 55. 

Naast het behandelen van klachten besteedt Fysio-Actief veel aandacht aan preventie , het is mogelijk om bij ons in de oefenzaal gericht te komen werken De leden kunnen voor een aangepast tarief bij Fysio-Actief komen sporten . Er is regelmatig iemand van Fysio-Actief aanwezig op de club tijdens het gratis sportspreekuur. Leden van SMHC kunnen tijdens dit spreekuur hun sportmedische vragen stellen. Blijf niet te lang rondlopen met je klachten, maar werk aan een snel herstel.  

https://www.fysio-actief.nl/fysiotherapie/behandelingen/sportfysiotherapie/