IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Van de bestuurstafel

12-7-2021
Nieuwsafbeelding

Beste Leden,

Zoals het nu lijkt, zitten we in Europa in het staartje van de coronapandemie en mogen we ons gaan verheugen op de competitie start in september, eindelijk! We kunnen dat gaan doen op een nieuw waterveld!

Ons huidige Volvoveld is een zand ingestrooid veld en ligt er al bijna 20 jaar, normaliter heeft een dergelijk veld een levensduur van ongeveer 10 jaar, dus het was er wel aan toe.

De gemeente Sudwest-Fryslân  heeft onze hockeyclub een subsidie verleend om het veld te vervangen en daarbij een upgrade te realiseren. De wens van de technische commissie om een waterveld te krijgen kan hiermee gerealiseerd worden en daar zijn wij dan ook heel blij mee! Tevens krijgen we ook ledverlichting op beide velden, waarmee we in combinatie met de al liggende zonnecellen, maatschappelijk mooie stappen zetten.

Als klap op de vuurpijl zijn we ook nog in gesprek om een klein inspeelveld in combinatie met tennis te realiseren. Waar dat veldje exact komt te liggen, is nog niet helemaal duidelijk.

Al die werkzaamheden worden deze zomer uitgevoerd; dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot en zal derhalve de nodige overlast opleveren. Het waterveld zal volgens de planning eind september gereed zijn. Dat betekent dat er minder veldcapaciteit is bij het hervatten van de trainingen en daar zal ook nog sprake van zijn bij de opstart van de competitie.

Tot slot wens ik iedereen alvast een fijne vakantie!

Namens het bestuur,

Peter Oude MunnikReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws