IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Trainingsschema voor de 1e periode is in concept rond

9-7-2021
Nieuwsafbeelding

Vanaf begin juli is het concept trainingsschema tot aan de herfstvakantie zichtbaar op de site. Concept wil zeggen dat we zo willen starten maar dat door werk- en of schoolroosters een enkele tijd nog kan veranderen. Je kunt het vinden in de app en op de site.

Zoals jullie weten krijgen we een nieuw waterveld. Dit veld is helaas nog niet klaar als het seizoen start. Daarom trainen alle ABC teams en keepers tot aan de herfstvakantie 1x per week. Omdat de ontwikkeling in de Jongste Jeugd het hardst gaat, bieden we de E-en D-jeugd een 2egecombineerde training aan.

De trainingsdagen en -tijden voor de F, 6 E en 8 E zijn helaas wel iets anders dan op de Let’s Roll gecommuniceerd. Als we weer naar twee trainingen in de week kunnen is de kans echter groot dat de tijden worden zoals op de Let’s Roll gecommuniceerd.

Alle DEF-teams en keeperstraining start vanaf maandag 30/8. De ABC-teams starten in de week van 23/8.

Hier en daar is nog wel wat ruimte in het schema. Vindt jouw vader/moeder/oudere broer/zus/kennis/oom/tante het leuk om jouw team een 2etraining in de week te geven, reserveer deze tijd dan via [email protected]