IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Kom erbij!

1-7-2021
Nieuwsafbeelding

De Sponsorcommissie is op zoek naar:

NIEUWE LEDEN SPONSORCOMMISSIE

Wat doet de sponsorcommissie?

De Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het sponsor beleid en maakt en bewaakt de afspraken met sponsors en adverteerders namens de vereniging. De intentie van elke sponsorafspraak is om de tegenprestatie van de sponsor ten goede te laten komen aan de vereniging, soms met een specifieke bestemming, zoals kledingsponsor voor een bepaald team.

Het bestuur bepaalt waar geld aan wordt uitgegeven, de sponsorcommissie gaat over het binnenhalen van sponsorgelden en doet sponsorvoorstellen.

De sponsorcommissie is voor haar contacten grotendeels afhankelijk van de relaties die de leden van de vereniging daarvoor aanbrengen. Zij onderhoudt contacten met bestaande sponsors, houdt toezicht op een juiste naleving van de afspraken en stemt tijdig af over verlenging van de contracten. Daarnaast ondersteunt zij de penningmeester aangaande facturatie en het incasseren van openstaande posten.

Het organiseren, in nauwe samenwerking met het bestuur en de activiteitencommissie, van sponsorbijeenkomsten behoort ook tot haar taken.

 

Wie zoeken wij?

Heb je verstand van sponsoring of is marketing jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

 

Tijdsbesteding

Wij vergaderen gemiddeld 1x per 6 weken. Rekening houdend met bepaalde piekperiodes.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om samen met 1 of 2 andere commissieleden je in te zetten voor de sponsorcommissie? Of heb je nog vragen over deze commissie? Neem dan contact via [email protected].

Bij interesse graag reageren voor 12 juli.

VOOR MEER SMHC VACATURES: wijwillenjou.nl