header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Informatie seniorenhockey seizoen 21-22 en in de zomer

26-6-2021
Nieuwsafbeelding


Als senior-lid ben je aangemeld bij de hockeyclub en sta je ingeschreven in 1 team. Dit kan zijn:

* Trimhockey

* Heren 35+

* Dames 30+

* Heren 1

* Hockey7

* Vrijdagochtend trainingsgroep

* Dames jong (18-23 jaar)

 

Je lidmaatschap is een zogenaamd 'flexibel lidmaatschap'. Dit houdt in dat je in principe traint en/of speelt met het team waarin je ingeschreven staat, maar dat het je vrij staat om met andere teams (extra) te trainen (en te spelen mochten ze invallers nodig hebben).

 

Elke avond in de week is er namelijk de mogelijkheid om te trainen:

Maandag: Trimhockey

Dinsdag: Heren 1

Woensdag: Heren 35+ en Dames 30+

Donderdag: Hockey 7

Vrijdagochtend: trainingsgroep

Vrijdagavond: Heren 1

De trainingsavond voor Dames Jong is nu nog niet bekend helaas.

 

In de bijlage vind je de uitgangspunten van Hockey7.  

In en na de winterstop bestaat de mogelijkheid om meer Hockey7-teams in te schrijven.

 

Hockey in de zomer:

Na dit weekend is het seizoen 20-21 officieel ten einde. De trainingen voor de jeugd zijn al gestopt. In de zomer is er onder de senioren behoefte om door te trainen. Dit kan op:

Maandagavond van 20.30-22.00 uur (Trimhockey)

Woensdagavond van 20.00-21.30 uur (Hockey7)

 

Materiaal is aanwezig en gebruik van de bar na de training is weer mogelijk alleen niet gratis. ;-)

 

Inschrijven nieuwe leden

Om teams in te schrijven voor de competitie willen we graag de garantie dat er ook genoeg spelers zijn (terugtrekken uit competitie van de KNHB kost namelijk geld). Mocht je mensen weten die geen lid (meer) zijn, maar wel bij Sneek willen komen hockeyen vraag ze dan om zich in te schrijven via de website (hockeysneek.nl). Mocht blijken dat er eind juli niet genoeg spelers staan ingeschreven om een team te formeren (geldt m.n. voor Heren 1) dan worden deze (nieuwe) leden weer kosteloos uitgeschreven.

 

Fluiten

Als jouw standaardteam een team is wat gefloten dient te worden tijdens de wedstrijden, dan delen we jou ook als scheidsrechter in. We streven er naar om iedereen zoveel mogelijk op zijn eigen wedstrijddag in te plannen om een ander team te fluiten.

Heeft jouw team geen scheidsrechters nodig om te spelen? (trimhockey en Hockey7) Dan word je ook niet ingepland om wedstrijden van anderen te fluiten.

 

Bardienst

We gaan bij de KNHB vragen om alle teams op zondag tegelijk thuis en uit te laten spelen. Hopelijk lukt dit, hetgeen betekent dat jouw team op zondag tijdens de wedstrijd van een ander team de bardienst verzorgt.

 

Contactpersonen

Wilhelm de Haas is vanuit de Trimmers/Hockey7 contactpersoon naar de club en Martin Visser is dit vanuit Heren 1. Mochten er dingen geregeld moeten worden, geeft het dan aan hen door.

 

Mochten er vragen zijn kun je je wenden tot Wilhelm of Martin en anders tot Jong Min Tamminga die vanuit de TC verantwoordelijk is voor de senioren.