header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

WE WANT YOU!

21-6-2021
Nieuwsafbeelding

De voorbereidingen voor seizoen 21/22 zijn in volle gang. De belangrijkste taken en zaken daarin zijn:

  1. Samenstellen nieuwe teams
  2. Vormgeven trainingsschema
  3. Invulling geven aan begeleiding teams en trainingsschema

Waarschijnlijk hebben jullie op de website gelezen dat Jos van Kimmenaede ons gaat verlaten als trainer. Zoals jullie weten heeft Jos de afgelopen drie jaar veel uren op onze hockeyclub ingevuld als trainer. Door de geografsich ongunstige liggen van Sneek tov Groningen liggen de jeugdtrainers niet voor het oprapen.

Het merendeel van de trainingsuren uren is intern op te lossen met het huidige trainersgilde maar we voorzien dat we niet alle teams 2x per week van een trainer kunnen voorzien.

Daarom doen we een beroep als jullie als ouder. Vind je het leuk om je sociaal-maatschappelijk in te zetten voor onze jeugd? Kom dan training geven! Eigen hockey-ervaring is geen pré. Ook het bedenken van oefenstof hoeft geen reden te zijn om het niet te doen (deze wordt je namelijk aangeboden door de club). Enige voorwaarde is dat je het leuk vindt om met jeugd te werken en dat je met al je enthousiasme dit laat zien.

Om de nodige vragen, twijfels en hobbels weg te nemen organiseren we een info-uurtje voor (potentiële) trainers. Dit willen we doen op dinsdag 29 juni om 20.00 uur op het terras van de club.

 

Zien we jou ook?

Mocht je op dinsdag de 29e niet kunnen en wel interesse hebben, neem dan contact op Sietske Geerards ([email protected] of 06 12704339)