IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Afscheid en dank!

27-5-2021
Nieuwsafbeelding
Langzamerhand loopt ook dit hockeyseizoen ten einde. 
Het was een jaar als geen ander: voor sommigen was het nauwelijks een seizoen te noemen, alles was anders door het ontbreken van de competitie. 
Jammer natuurlijk, maar toch hopen we dat we het enigszins hebben kunnen opvangen door een interne competitie voor de jeugd en oefenwedstrijden op eigen initiatief te faciliteren. Daarbij was het natuurlijk mooi dat vooral de jeugd, ondanks alle corona-beperkingen als buitensport, min of meer gewoon kon blijven trainen!

Gelukkig is een uitbraak van corona op de club ons vooralsnog bespaard gebleven. Met het huidige vaccinatie tempo en de zichtbaar dalende besmettingscijfers, rekenen we er op dat we in het nieuwe seizoen we weer voluit kunnen hockeyen! Tot dan zijn we blij met wat er wél mag, en dat is gelukkig steeds meer!

Het einde van het seizoen gaat zoals altijd ook gepaard met afscheid nemen. Een aantal oudere jeugdleden gaan studeren of elders werken. Wij danken hen voor de betrokkenheid bij de club en wensen hen het allerbeste; en wie weet ooit een terugkeer naar SMHC! 
Ook in de trainerbezetting zijn er veranderingen. 
Zo neemt Jos van Kimmenade afscheid van onze club. We hebben een aantal jaren prettig samengewerkt en Jos heeft onder andere de "brede motorische ontwikkeling” goed tussen onze oren gekregen. Dank Jos, en veel succes! 
Koen van Esch is in het afgelopen jaar begonnen als spel- en keeperstrainer en gaat daar het komende seizoen mee verder.  
Verder willen we alle trainers en vrijwilliger-trainers hartelijk danken voor alle inspanningen in het afgelopen jaar en we hopen jullie allemaal weer te zien in het nieuwe jaar!
Ook gaat er veel dank uit naar alle leden en vrijwilligers! Door jullie steun, inzet, betrokkenheid én enthousiasme hebben we het, ondanks alles toch gered!

Nu nog even genieten van de zomercup. En vanaf 19 juni wensen we jullie een mooie zomer toe!


Gerelateerd nieuws