IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

20 mei online scheidsrechters examen!

5-5-2021
Nieuwsafbeelding

Vanaf de B-leeftijd ben je verplicht je scheidsrechters kaart te halen. Zoals jouw wedstrijden altijd zijn gefloten, zal je zelf ook wedstrijden moeten fluiten. Vanwege de pandemie zal dit anders dan anders gaan. Voorgaande jaren werden er info avonden georganiseerd en werd het examen in groepen op de club afgenomen in bijzijn van een door de bond aangewezen coördinator. Om volgend jaar toch met voldoende fluiters te kunnen starten heeft de hockeybond het mogelijk gemaakt om het examen online te mogen doen.

Alle kandidaten (A B-jeugd en senioren zonder kaart en geïnteresseerde ouders) hebben al enige tijd toegang tot het e-learning programma van de KNHB, zodat er goed voorbereid kan worden. Mocht je geen mail of inlog hebben ontvangen, mail dan naar [email protected] .

In de week voor 20 mei ontvangt iedere examenkandidaat een mail met de link naar het examen, om op 20 mei te kunnen inloggen en het examen te maken. Voor wie 20 mei verhinderd is en voor de herexamens is er 27 mei nog een (her)examendatum gepland.

Wij wensen iedereen veel succes!

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Arbitrage SMHCReacties

Anoek Aukema
Ik ben er klaar voor!

Reageer op het nieuws