IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Hockeykamp in de meivakantie

9-4-2021
Nieuwsafbeelding

Met korting het hockeyveld op, samen met Steijn!

Wil jij de laatste weken van dit hockeyseizoen met gloednieuwe skills op het hockeyveld schitteren? Tijdens het hockeykamp van SportWays in de meivakantie komt niemand minder dan Steijn van Heijningen langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou zijn beste hockeymoves te leren.

Steijn staat elke zondag op het middenveld bij HGC Heren 1. Hij is het beste in de aanvallende 1 tegen 1, maar ook de backhand tussen de benen door kan hij als geen ander!

Steijn komt naar het hockeykamp in de meivakantie, van 3 tot en met 5 mei 2021. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan hier aan!

15% ledenkorting!

Wij mogen al onze leden 15% korting aanbieden voor het SportWays hockeykamp bij ons op de club! Gebruik bij het aanmelden de code SneekKids, SneekYoungStars, of SneekJuniors om gebruik te maken van deze korting.

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast organiseerde SportWays al meerdere hockeyclinics op verschillende clubs in 2021. Lees meer meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

Ga je mee het hockeyveld op met Steijn van Heijningen?