IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Geen toeschouwers meer

30-9-2020
Nieuwsafbeelding

De landelijke maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd per dinsdag 29 september 18.00 uur, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. De regionale aanpak heeft nu plaats gemaakt voor landelijke maatregelen. Dat betekent dat deze maatregelen voor ALLE hockeyers, hockeyverenigingen, vrijwilligers en fans gelden.

De minister-president gaf gelukkig aan dat sporten mogelijk blijft. Maar publiek is op geen enkele locatie toegestaan en helaas moeten ook de sportkantines weer dicht.

Wij blijven iedereen oproepen om je goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. Werk ook mee aan alle andere maatregelen op de verenigingen. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

De belangrijkste punten op een rij:

-        Horeca op sportlocaties en -complexen gesloten.

-        Toeschouwers zijn niet toegestaan op sportaccommodaties.

-        Ouders mogen niet naar trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken, dus alleen de kinderen halen of brengen.

-        Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de chauffeurs onder teambegeleiding en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. (Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen)

-        Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

-        Personen die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, als spelbegeleider bij de Jongste Jeugd of als scheidsrechterbeoordelaar, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws