header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Heren Senioren Opgelet!

19-6-2020
Nieuwsafbeelding
Vanuit het Heren Veteranen team is de oproep gedaan aan alle Heren1, Veteranen A en recent opgezegde heren-senior leden om  komende maandag 22 juni om 20:00 mee te denken over de toekomst van het seniorenhockey in Sneek. 
De reden hiervan is dat op dit moment Heren 1 onvoldoende spelers heeft om in het najaar in de competitie te kunnen uitkomen. Veteranen A is twee jaar geleden opgehouden te bestaan en Veteranen B kampt met een terugloop in ervaren hockeyers waardoor degradatie wordt overwogen. 
Op dit moment is een aantal leden individueel een afweging aan het maken over zijn hockeytoekomst in Sneek. Als dit leidt tot een vertrek van spelers, wordt het voor de overblijvers steeds moeilijker om nog in teamverband uit te komen. 
Komende maandag wordt met alle betrokkenen gezamenlijk de wensen, ambities en mogelijkheden om in Sneek te komen of te blijven hockeyen te bespreken. Voor komend seizoen maar ook daarna. Het doel is om duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden van teamvorming en indeling. 
Kortom: welke mogelijkheden er zijn om met het huidige aantal spelers een passende en leuke hockeyoplossing te creëren. 
Voel je je aangesproken en heb je de uitnodiging niet ontvangen? 
Mail naar Jan Lodewijk Goorhuis via [email protected] en kom naar de bijeenkomst komende maandag!