IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Nieuw tenue voor SMHC!

5-6-2020
Nieuwsafbeelding

Tijdens de inspraakavond, begin februari, hebben onze jeugdleden aangegeven dat ze heel graag een nieuw ontwerp voor ons SMHC shirt willen zien. Iets vlotter, sportiever en ‘meer van deze tijd’. 

En toevallig(?) was de sponsorcommissie begin dit jaar bezig met een nieuwe sponsor en nieuwe shirtsponsoring.

Een handvol jeugdleden waren daarom ook bereid om hun creativiteit los te laten op het nieuwe tenue. Al snel kwamen bijzonder fraaie ontwerpen naar boven. 

Sophie Oranje en Isa Hoegen Dijkhof gaven in hun ontwerpen duidelijk de richting aan waar het design naar toe zou moeten gaan. Een knipoog naar ons clublogo gemixt met de wens om "met een stoer shirt het veld op te komen” leidde tot de keuze van een diagonale lijn in het shirt. 

Sophie trok dit idee door naar een ontwerp met een stoere schouderpartij en een subtiel waterpoortje. Ook was er veel aandacht voor de belijning, de boorden, de kraag en zelfs de knoopjes. Deze details zijn ook terug te vinden in het ontwerp van het uittenue. 

Afgelopen donderdag was Sophie zo stoer om alle concepten en het definitieve ontwerp te presenteren. Met zoveel gevoel voor detail en design waren het bestuur en sponsorcommissie vrolijk verrast door dit prachtige ontwerp. De keuze was daarom snel gemaakt.

Vanaf volgend seizoen loopt iedereen in dit sportieve stoere SMHC shirt. Bedacht en ontworpen door onze eigen jeugd!
Reacties

Boudewijn Dierick
Ziet er prachtig uit!
Amber Yntema
super Sophie!!!! ziet er top uit
Sverre Kelder
ziet er goed uit!
Atje Deinum
prachtig!!
Marina Reijns
prachtig gedaan Sophie
Mariska Oranje
Goed bezig Sophie!
Sybout de Lange
Nice!
Boudina de Boer
heel mooi ,word dit als één pakket verkocht
Hanneke de Koningh
Wanneer beschikbaar?

Reageer op het nieuws