header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Bericht vanuit de barcommissie

6-11-2019
Nieuwsafbeelding

Bericht vanuit de barcommissie


Gebruik maken van de kantine

 

Ieder lid of team mag gebruik maken van de kantine buiten de geplande diensten om. Mocht je dat willen, dan kun je contact opnemen met Amerens Schurer.  Je kunt een mail sturen naar het volgende mailadres: [email protected].

 

Op zaterdag is de kantine tot 19:00 open. Leden die bardienst draaien voor hun team, maken gebruik van de keuken, de bar en de kassa. Een barcommissielid sluit rond 19:00 de keuken, de bar en kassa af. Je mag daarna gebruik blijven maken van de kantine op aanvraag. De drankjes en hapjes regel je als team. In overleg met het lid van de barcommissie stem je af hoe af te sluiten. Je bent dan baas over de eigen tijd. 

Door de week kun je ook gebruik maken van de kantine. De keuken en de bar zijn dan gesloten. Ook nu regel je zelf de drankjes en hapjes en stem je af hoe te openen en af te sluiten.


Bestellingen


René Timmer doet namens de barcommissie de bestellingen. De ervaring is, dat rond de feestdagen commissies zelf boodschappen doen voor de eigen teams. Het heeft de voorkeur om zoveel mogelijk via FOOX te bestellen. Dat scheelt in de onkosten voor de club. Denk aan pepernoten, paaseieren, extra limonade et cetera. Je kunt de wensen voor bestellingen doorgeven via [email protected] t.a.v. René Timmer. 


Nieuws


Sinds deze week bieden wij een nieuwe smoothie aan. Henk Wagenaar is het creatieve brein achter dit nieuwe recept. Het betreft een alcoholvrije pina colada. Op de bar staat een tropische foto van de pina colada om de smoothie te promoten.

 

Tevens staan er zeven O2life demo flessen op de bar. Doel hiervan is om kenbaar te maken welke smaken O2life je kunt bestellen. Zien geeft vaak een beter beeld dan het lezen van een tekst. O2life heeft in totaal negen smaken in haar assortiment.

Middels een ludieke actie promoten ze hun product. Vind je het leuk of heb je het lef om met een gekke pose op de foto te gaan met een O2life fles, dan maak je kans op een maand lang gratis O2life. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de kaartjes op de bar of poster op de scheidingswand.

 

Herkenbaarheid


Teamleden draaien om de beurt bardienst. Hier zijn we als club heel blij mee. Omdat het niet altijd duidelijk is wie tijdens de dienst de bar draait of lid is van de barcommissie, lijkt het ons om reden van herkenbaarheid een goed idee dat mensen die bardienst draaien een schort dragen. In het magazijn liggen mooie oranje schorten met het SMHC logo in een doos. 


Team barcommissie