IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Definitieve indelingen 2019/2020

26-6-2019

Ieder jaar doet de TC zijn uiterste best om de teamindeling voor alle leden zo optimaal mogelijk te maken. In zo'n 95% van de gevallen lukt dit gelukkig.

Jammer genoeg blijft er dan 5% over waarbij de speler/speelster minder blij is met de teamindeling. Op dat moment gaat de TC kijken of er mogelijkheden zijn en zo ja, welke.

We willen benadrukken dat de TC alle wensen/voorstellen die binnenkomen serieus bekijkt en waar mogelijk kijkt naar oplossingen. Soms vinden we deze, maar soms ook niet. Toch is de TC van mening dat alle spelers/speelsters een geweldig (hockey)jaar tegemoet gaan. Misschien zit je niet bij je beste vriend/vriendin in het team, maar dit geeft je de kans om nieuwe vrienden/vriendinnen te maken!

Zoals ook gezegd bij de publicatie van de voorlopige teamindeling: Organiseer zo snel mogelijk een teamuitje om je nieuwe team te leren kennen.

Wij wensen iedereen een geweldig hockeyseizoen, maar nu eerst genieten van een welverdiende zomervakantie.

We zien iedereen graag op de Let’s Roll van 29 juni en anders op 26 augustus als de trainingen weer beginnen!

 

De TC

PS: na publicatie heeft zich nog een aantal (nieuwe) leden gemeld. Deze zijn opgenomen in teams. Daar waar het team groter wordt dan 16, weet het nieuwe lid dat wanneer ze er alle 17 zijn, hij/zij de eerst aangewezene is om niet mee te spelen met de wedstrijd. 
De nieuwe leden in de DCBA-jeugd zonder hockeyervaring gaan eerst tot en met de herfstvakantie meetrainen alvorens ze wedstrijden gaan spelen. In de jongste jeugd mogen nieuwe leden meespelen zodra ze zich daar zelf veilig bij voelen (dat kan/mag al de 1e competitiewedstrijd zijn).