header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Info avond voor (toekomstige) scheidsrechters!

4-6-2019
Nieuwsafbeelding

Woensdag 5 juni is er om 19.30 uur een speciale avond op de club waarin je alle vragen en/of onduidelijkheden omtrent het halen van je scheidsrechterskaart kwijt kunt.

Mocht je na het doorlopen van het E-learning programma van de KNHB toch nog vragen hebben, kom dan langs. Met deze extra informatie haal jij je kaart donderdag 13 juni met gemak!

Ook alle andere belangstellenden zijn welkom!

Bij SMHC Sneek zijn alle spelende leden in de B-categorie of hoger verplicht een scheidsrechterskaart te hebben. Verder is er op de afgelopen ALV besloten dat in het seizoen 2019/2020 alle jeugdwedstrijden van de D, C en B door minimaal 1 ouder wordt gefloten.

Door ook ouders - eerst als spelbegeleiders bij de jongste jeugd en later als scheidsrechter bij de jeugd - te laten ‘meegroeien’ wil de club het scheidsrechtersniveau op een hoger peil brengen. Ouders hebben al het voordeel van natuurlijk overwicht en kunnen de jeugdleden die net hun kaart hebben gehaald begeleiden.

Begin volgend seizoen staat er nog een scheidsrechtersavond op het programma voor alle senioren die al een kaart hebben maar die meer willen weten dan alleen de spelregels zelf.

Met vriendelijke groet, Arbitrage commissieReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws