IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

De trainingen buiten gaan weer beginnen!

23-2-2019
Nieuwsafbeelding

Vanaf maandag starten de trainingen weer.

Helaas heeft Arnold Stormink aangegeven na de winterstop niet meer beschikbaar te zijn als trainer voor Sneek. Hierdoor hebben we toch nog een en ander moeten schuiven in het trainingsschema. Uiterlijk zondagavond komt er uitsluitsel voor MD1 en JC1.

We willen Arnold in ieder geval bedenken voor de afgelopen 1,5 jaar waarin hij training heeft gegeven aan diverse teams van Sneek.

In de winterstop hebben we een en ander geëvalueerd. De special skills voor de AB-jeugd werd zeer mager bezocht dat deze helaas niet meer terugkeert na de winterstop. Alle wijzigingen zijn doorgevoerd in het trainingsschema en zichtbaar op de site/app.

De special skills voor de DC-jeugd komt wel terug. Elke vrijdag van 18.00-18.45 uur wordt er getraind adhv de volgende thema’s:

Datum

Thema

8, 15 en 22 maart

Passeer- en verdedigingstechnieken

29 maart, 5 en 12 april

Sprint- en coördinatietraining (olv Fysio-Actief) 1e training staat in het teken van het meten van het  aanvangsniveau

10 en 17 mei

Spel en spelsporten

24 mei

2e Meettraining sprint- en coördinatie waarin gekeken wordt wat de invloed is geweest van de trainingen olv Fysio-Actief

 Weer even een opfrisser voor wat betreft de trainingen:

Tijdens de trainingen is het verplicht om te dragen:

·      Sportkleding (hoeft niet het wedstrijdtenue te zijn, liever niet zelfs) en sportschoenen met grip (dringend advies om op hockeyschoenen te komen)
·      Scheenbeschermers met daarover heen lange sportkousen
·      Mondbeschermer - als je (kind) klaar bent (is) met wisselen, adviseren wij een bitje van de tandarts

·      Lange haren in een staart of vlecht

 Tijdens de trainingen is het volgende niet toegestaan:

·      Telefoon
·      Sieraden (zeker geen ringen, kettingen, armbandjes, hangende oorbellen)       * Kauwgom

 Afspraken en regels voor de trainingen:

·      Bij verhindering meld je je af bij de trainer van dienst (je kunt het ook aangeven in de app, maar dat is niet afdoende)
·      Je mag alleen vóór de training op het veld als er op dat moment niet getraind wordt. Wordt er wel getraind dan wacht je buiten het hek
·      De aangegeven trainingstijden zijn de tijden dat er getraind wordt. Je moet er mimimaal 5 minuten van tevoren zijn en je zorgt dat je dan ook op/bij het veld staat
·      Je gaat respectvol om met elkaar, met de trainer én met het materiaal
·      Iedereen helpt de trainer met opruimen van de materialen
·      Tijdens de training wordt alleen water gedronken (geen limonade, prik, pakjes). Graag in een plastic bidon meenemen op het veld.
·      In principe hoef je tijdens de training NIET naar de wc. Dit doe je voor en/of na de training.
·      Tijdens de trainingen is het clubhuis open en kan iedereen bij de EHBO-spullen
·      Pas als de trainer zegt dat de training is afgelopen, mag je van het veld
·      Afval gooi je in de prullenbakken
·      Als de sproeiers op veld 2 aanstaan, blijf je weg bij de putdeksels en mag je alleen in het einde van de straal gaan staan (ter verkoeling)
·      Als het regent is het verstandig om een droog shirt mee te nemen
·      Je fiets plaats je in de daarvoor bestemde rekken
·      Vanaf de herfstvakantie tot en met Pasen is het verplicht om in een lange broek naar huis te fietsen (we adviseren om dat altijd te doen). Dit ter voorkoming van (beenspier)blessures.
·      Als het onweert tijdens de trainingen (tussen flits en donder zit minder dan 8 sec) is de trainer verplicht om naar binnen te gaan met de kinderen. Kinderen mogen zonder toestemming van de ouders NIET alleen naar huis fietsen met fikse (zie genoemde tijdsspanne) onweersbuien.

 In principe gaat de training ALTIJD door. Mocht er een training niet door gaan, dan word je daar via de site, via SMS of wellicht een app van op de hoogte gesteld. Geen bericht = trainen.

 GELIEVE NIET ZELF TE BELLEN MET DE VRAAG OF DE TRAINING DOORGAAT OF ZELF CONCLUSIES TE TREKKEN ALS JE VRIENDJE/VRIENDINNETJE UIT EEN ANDER TEAM WEL EEN BERICHT HEEFT GEHAD EN JIJ NIET.