IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Start 2e seizoenshelft seizoen 1819

4-2-2019
Nieuwsafbeelding

Het zaalseizoen loopt op zijn einde. De veldwedstrijden voor de 2e competitiehelft zijn bekend en krijgen zsm naast een datum ook een tijd toegewezen. 

Handig om te weten hierin is dat de wedstrijdsecretaris van de thuisspelende vereniging de tijden toewijst. Is bij de uitwedstrijd van je team nog geen tijd bekend? Wij kunnen (als Sneek zijnde) hier niets aan doen. Het komt wel eens voor dat als je naar de website van de desbetreffende vereniging gaat, daar de tijd al wel in het wedstrijdschema staat. Is daar de tijd ook nog niet bekend, dan heeft de wedstrijdsecretaris de aanvangstijd nog niet vastgesteld en zul je dus nog even geduld moeten hebben.

De zaaltrainingen staan gepland tot en met vrijdag 15 februari. Ondanks dat voor een heel aantal teams de zaalcompetitie is afgelopen blijven we nog wel binnen trainen. Het weer is nog te wisselvallig en op deze manier houden we het in ieder geval warm en droog.

Is jouw team al klaar met de zaalcompetitie? Blijf komen naar de zaaltrainingen. De trainers steken hier namelijk niet voor niets tijd en energie in.

Vanaf maandag 25 februari gaan we weer buiten trainen. Het schema zoals dat voor de winterstop van kracht was, blijft in principe ongewijzigd. De wijzigingen die doorgevoerd zijn, zijn bekend bij trainers, coaches en teams. 

De special skills training op de vrijdag blijft bestaan, maar is er alleen tijdens de competitieweken. De eerste special-skills training is dus op vrijdag 8 maart en de laatste op vrijdag 24 mei (31 mei is het Hemelvaart). Invulling van de thema's wordt zsm bekend gemaakt.

De trainingen gaan de 2e seizoenshelft in principe door tot en met vrijdag 14 juni (aangezien zaterdag 15 juni nog het verplichte slottoernooi voor de Jongste Jeugd is).