IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Zaalhockey 2018-2019

21-11-2018
Nieuwsafbeelding

Beste zaalhockeyers,

 

Het is bijna weer zover! Vanaf 2 december gaat het zaalseizoen weer van start!

 

In september zijn wij als nieuwe zaalcommissie van start gegaan en druk bezig geweest alles goed voor jullie op te zetten. Ondanks beperktere ruimte in de zalen zijn wij er in geslaagd een ons inziens goede indeling te hebben gemaakt. Dit betekent dat we nu in meerdere zalen trainen en hiernaast zal Bolsward, naast de Sneeker Sporthal, tot onze thuisbasis voor competitiewedstrijden behoren. Het vergt van iedereen wat aanpassing en wij vragen jullie dan ook om begrip waar nodig. Uiteindelijk moeten we er met z'n allen een mooi zaalseizoen van kunnen maken!

 

·      Alle teams, wedstrijdschema’s, trainingsschema’s staan sinds deze week in LISA en op de site.  

 

·      Komende tijd kunnen jullie van ons nog een indeling van de zaaldiensten verwachten en zal de inschrijving voor de scheidsrechters op de wedstrijden geopend worden. 

 

·      De materiaalcommissie zal voordat de eerste wedstrijden gespeeld gaan worden zorgen dat er bescherming voor de riempjes in de keeperstas zit.

 

·      Teams die als eerste en als laatste trainen vragen wij bij deze om hulp bij het leggen c.q. weghalen van de balken.

 

De KNHB organiseert dit jaar op 5 locaties in Nederland een Masterclass Zaalhockey m.m.v. Marieke Dijkstra (o.a. voormalig bondscoach Oranje Dames in de zaal). In de regio Noord is Sneek hiervoor de gastheer op 2 december in de Sneeker Sporthal. Voor meer informatie zie: https://www.knhb.nl/agenda/masterclass-zaalhockey-mn

 

In voorbereiding op deze Masterclass heeft de KNHB m.m.v. Marieke Dijkstra afgelopen maandag een Webinar Zaalhockey gegeven. Voor wie dit Webinar terug wil kijken zie: http://post.spmailtechnolo.com/f/a/5Eq8wwrjHJiN9SAQBK6bnA~~/AACKngA~/RgRd1jYYP0QvaHR0cHM6Ly9rbmhiLndlYmluYXJnZWVrLmNvbS93YXRjaC94YWV1UnBNVEZMYy9XA3NwY0IKAA8asfNbRnZ7YFIUamxob2VwbWFuQGljbG91ZC5jb21YBAAAAAA~

 

Rest ons niks anders dan jullie een fantastisch zaalseizoen toe te wensen!

 

Groet,

 

De zaalcommissie