IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Clubavond Positief Coachen 1 november

15-10-2018
Nieuwsafbeelding

Clubavond Positief Coachen  

Vorig jaar hebben wij een leuke en leerzame theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo’ bij ons op de club gehad. Hier geven wij donderdag 1 november vervolg aan!. Dit doen wij in samenwerking met de Buurtsportcoaches van gemeente Súdwest-Fryslân en Stichting Positief Coachen. 

Wat gaan wij doen?

Wat zeg je tegen je spelers vlak voor een spannende wedstrijd? Wat doe je als de training niet loopt? En hoe ga je om met lastige ouders? Over dat soort vragen gaat de bijeenkomst.  Tijdens deze avond leer je op een leuke manier de tools die je bij trainingen en/of wedstrijden kunt gebruiken om je spelers effectief te begeleiden.

Het is wetenschappelijk onderbouwd, gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en gegoten in een aantrekkelijke vorm.

Voor wie?

De avond is specifiek bedoeld voor alle  trainers en coaches, en in het verlengde daarvan ouders van jeugdleden, om jeugdsporters effectief te begeleiden. We realiseren ons dat jullie druk zijn en veel doen voor de club. Dat waarderen wij zeer! Toch vinden wij dit zo belangrijk dat wij hopen dat iedereen er is.

Meer info:

De koffie en thee (met koekjes!) staat vanaf 19.00 uur klaar, de bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in ons clubgebouw.

Tot dan!