IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Trainingsschema online

11-7-2018
Nieuwsafbeelding

Het trainingsschema staat op de site.

Met gepaste trots kunnen we melden dat we bijna alle teams nu al voorzien hebben van een trainer.

Je kunt er dus min of meer van uit gaan dat er alleen bij uitzondering een verandering in het trainingsschema plaatsvindt.

We hebben dit jaar laat vakantie dat betekent dat de competitie meteen begint in het weekend na de 1e schoolweek. We willen daarom met de elftallen starten in de week van 27 augustus. Het kan zijn dat er dan nog trainers op vakantie zijn, maar dan is het veld iig gereserveerd voor die teams.

Voor de jongste jeugd (F t/m 8-tallen) starten de trainingen vanaf maandag 3 september.

Op vrijdag zijn de Special Skill trainingen. Deze starten ook in de week van 3 september. In blokken van 3-4 weken (afhankelijk van het thema) bieden we thematische trainingen aan. Denk hierbij aan: technieken voor 'het spelen van de bal, 'technieken voor het passeren', verdedigingstechnieken, motorische (loop)scholing, strafcornertraining etc.

Voor de vrijdag zoeken we nog trainer(s),. Daar zijn we druk mee bezig. Als je dit leest en jij vindt het leuk om JA1 of  MA2 training geven en/of  het lijkt je leuk om MA3, A4, B3 en B4 in carrousselvorm training te geven meld je dan bij de TC. ([email protected])