IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Bericht van de TC

16-3-2018
Nieuwsafbeelding
In de TC vergadering van 12 maart jl zijn de oa de volgende onderwerpen besproken:
 
1. Trainersperikelen, hoe houden we en krijgen we de beste trainers op de juiste plekken. Nu, maar vooral ook volgend(e) seizoen(en). Is het een kwestie van met de geldbuidel rammelen, intern opleiden, netwerken gebruiken? Vooral maatwerk en van alles een beetje lijkt het devies. We neigen nu naar professionele trainers op ma t/m wo en clubtrainers voor de do/vr en ook willen we meer inzetten op individuele special skills trainingen 
2. Trainerscoördinator Jong Min probeert een partysquad van de grond te tillen voor het organiseren van jeugdfeesten, belangstellenden mogen zich bij hem melden!
3. Spelers van Heren 1 vervullen steeds vaker een rol als jeugdtrainer of coach, een mooie ontwikkeling die hopelijk ook gaat leiden tot meer sfeer en supporters op zondag.
4. De train de coach en coach de trainer bijeenkomst is geevalueerd en als zeer nuttig ervaren. De opkomst van 30 trainers en coaches zou nog veel hoger kunnen worden als iedereen nut en noodzaak in gaat zien. Ook de komende trainer- en coachgesprekken zijn besproken, we hopen op een hoge opkomst. We hopen dat iedereen in gaat zien dat deze contactmomenten belangrijk zijn en oa als doel hebben om het geheel op een hoger plan te brengen, ook als je al 4 jaar als vrijwilliger je volledig inzet voor de club.
5. De aanstaande samenstelling selecties is besproken. Vanuit de KNHB wordt er geadviseerd om t/m de D jeugd geen selectieteams meer samen te stellen, maar meer actief samen te stellen. Als ons district hierin mee gaat volgen wij ook deze aanwijzing. Ook andere selectieteams zullen straks meer actief samengesteld worden met input van coaches en trainers. De "beruchte" selectietrainingen zullen als zodanig niet meer in die vorm terugkomen, het is een grote inspanning voor velen met vaak weinig resultaat, dat kan anders. 
 
Met sportieve groeten,
 
Anne van der Velde
TC SMHC Sneek
 
 
 
 
 
 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws