header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Ja, ik word vrijwilliger voor SMHC?!

22-2-2018
Nieuwsafbeelding

Jullie genieten waarschijnlijk iedere zaterdag langs het veld enorm van jullie kind(eren). 

De lol die ze hebben op het veld en ernaast. 

De teamspirit die het altijd wint, of er nou verloren, gelijk gespeeld of gewonnen wordt. 

Als club weten we dat deze lol al vroeg begint, eigenlijk meteen al bij de Funkey’s. De allerkleinsten van onze club leren met enorm veel enthousiasme en doorzettingsvermogen de beginselen van het hockeyspel. 

Dit alles wordt achter de schermen begeleid door gedreven ouders, die graag iets meer voor de club willen doen. Dit kan zijn als coach of trainer, maar ook als lijncoördinator, coördinator Communicatie of zelfs Coördinator Jongste Jeugd. 

Op dit moment is Marloes Tuinema al een aantal jaar actief als Coördinator Jongste Jeugd. Zij heeft echter aangegeven haar functie de komende zomer neer te leggen. 

Sander Zwart is lijncoördinator van de 8-tallen. Hij kan deze functie echter niet meer combineren met zijn drukke baan. Voor deze functie zijn we op korte termijn op zoek naar een vervanger. 

Verder zijn wij voor de functie van Coördinator Communicatie Jongste Jeugd naarstig op zoek naar versterking. 

Klinkt allemaal hartstikke interessant, dat beseffen we, maar wat verwachten we nou precies? Bij de meeste vacatures lees je dan: flexibel, geen 9-tot-5 mentaliteit, service-gericht, relevante werkervaring is een pré. 

Maar dat vragen wij niet! Wij vragen wel: een klein beetje tijd, soms iets meer tijd op piekmomenten (denk aan einde seizoen met de Let’s Roll bijv.), enthousiasme en organisatorisch sterk. 

En wat bieden wij dan? Wij bieden een heleboel, heel blije kinderen! Die met plezier naar de hockeyclub komen en zeker weten dat alles goed geregeld is voor hen. 

En? Lijkt het je wat? 1 van de 3 functies? Aarzel niet en neem contact met ons op via [email protected] of via [email protected]

Wij hopen op een heleboel enthousiaste reacties!