header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Sportieve en Gezellige You.Fo clinic

18-2-2018
Nieuwsafbeelding

Bijna 30 trainers en coaches hebben afgelopen zaterdag een super gezellige en leerzame You.fo clinic gevolgd. Tim en Britt gaven ons een You.fo training waarbij we allemaal konden ervaren hoe het is om 'iets nieuws' onder de knie te krijgen. Dus ook hoe leuk het kan zijn om je vaardigheden in korte tijd te verbeteren.

Op sportieve en speelse wijze hebben we ervaren hoe technische vaardigheden invloed hebben op tactische keuzes. Ook werd spelenderwijs duidelijk welke aanwijzingen je als trainer en/of coach kan geven om een speler te laten verbeteren en in hoeverre je het de spelers gewoon zelf kan laten ervaren.

Binnen de kortste keren was de groep trainers en coaches vrijwel niet meer te onderscheiden van een opgewonden, overenthousiast jongste jeugd team met veel vragen over 'het partijtje' en rondvliegende You.fo ringen op t veld.

Met de 'Hockey Hamburger' als metafoor werd de You.fo ervaring aan de hockey praktijk gekoppeld. En diezelfde hamburger bleek een dankbare afsluiting tijdens de lunch met onze gezellige groep trainers en coaches.

Dank voor jullie aanwezigheid en tot de volgende keer!Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws